Η γη της Ελιάς: Αυτή και αν είναι έκπληξη! Ο Αποστόλης Τότσικας μπαίνει στη σειρά
Media

Η γη της Ελιάς: Αυτή και αν είναι έκπληξη! Ο Αποστόλης Τότσικας μπαίνει στη σειρά

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, επέστρεψε δυναμικά στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA, με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Σε αυτόν αναμένεται να δούμε περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές αφορά την έλευση ενός νέου προσώπου, του Σωκράτη Δρακοπούλου, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Σωκράτης είναι φιλόδοξος, μπον βιβέρ, θετικός χαρακτήρας. Ζει στη Σουηδία, όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Λειτουργεί ως μεσάζων για μία σουηδική εταιρεία, η οποία ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μάνη για να κάνει διαπραγματεύσεις.

Ακόμη, ο ίδιος είχε στο παρελθόν περιστασιακή σχέση με την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου). Εκείνη έμεινε έγκυος, χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής και δεν αργεί να ξεκινήσει τον δικό του αγώνα για να τη διεκδικήσει.

Ακόμη μία έκπληξη που επιφυλάσσουν οι συντελεστές της σειράς στο τηλεοπτικό κοινό, αφορά τον Στέφανο (Λίαμ Αιρλαντ) και την Ελένη (Ιζαμπέλλα Φούλοπ), οι οποίοι, μετά τη μετακόμισή τους στην Ισπανία, αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν. Σύμφωνα με το σενάριο, η παραπάνω εξέλιξη φτάνει αμέσως στα αυτιά της Αρετής, η οποία αντιδρά έντονα.

Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του νεαρού άντρα, τα οποία σπεύδουν στο πλευρό του. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου μαζί με τους Λίαμ Αιρλαντ, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Πασχάλη Τσαρούχα, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Κούλλη Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου ταξίδεψαν, προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα γυρίσματα και να μεταφέρουν όμορφες εικόνες στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved