Elif: Η Χουμεϊρά ρωτάει τον Μουράτ τι σκέφτεται για το τεστ DNA και τον αναστατώνει
Media

Elif: Η Χουμεϊρά ρωτάει τον Μουράτ τι σκέφτεται για το τεστ DNA και τον αναστατώνει

Τι θα δούμε σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου στη σειρά, Elif

Η Μελέκ και η Χουμέιρα συζητούν για τον Μουράτ. Η Μελέκ της προτείνει να μιλήσει στον Κερέμ για αυτήν την κατάσταση, πριν τη μάθει από οποιονδήποτε άλλον.

Η Χουμεϊρά συναντά τον Kερέμ στο πάρκο και αρχίζει να του λέει όλη την ιστορία. Ο Κερέμ δεν πιστεύει στα αυτιά του, δεν θέλει να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να προδώσει τη μητέρα τους.

Καθώς προσπαθεί να φύγει βιαστικά, ο Μουράτ εμφανίζεται μπροστά του και του λέει πόσο χαρούμενος είναι που είναι μέλος της οικογένειάς τους. Ο Κερέμ θυμώνει και φεύγει.

Αφού φεύγει, η Χουμεϊρά ρωτάει τον Μουράτ τι σκέφτεται για το τεστ DNA και τον αναστατώνει.

Από την άλλη, ο Μαχίρ, που γνωρίζει την κατάσταση, ρωτάει τη Μελέκ γιατί τον κάλεσε, αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να του μιλήσει, καθώς έχει υποσχεθεί στη Χουμεϊρά να μην πει τίποτα σε κανέναν…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Κιγιμέτ καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε η Χουμεϊρά και οι άλλοι να μην μπορούν να καταλάβουν ότι ο Μαχίρ είναι ο γιος της. Βρίσκει από ένα πρακτορείο κάστινγκ έναν ηθοποιό, τον Μουράτ, και εκείνος υποδύεται τον γιο της. Όταν η Χουμεϊρά την ακούει, θυμώνει τόσο με τη θεία της όσο και με τον μπαμπά της. Σύμφωνα με την ιστορία της Kιγιμέτ, ο Mουράτ είναι ο γιος του Σεβγκί, του πατέρα της Χουμεϊρά και του Κερέμ, επομένως είναι αδέλφια. Ο Μαχίρ είναι εξαιρετικά ανήσυχος εξαιτίας του σχεδίου της Κιγιμέτ. Φοβάται ότι θα μάθουν ποιος είναι στην πραγματικότητα και δεν θέλει να χάσει τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά είναι πραγματικά θυμωμένη με τη θεία της, αλλά δεν μπορεί να είναι θυμωμένη με τον Μουράτ επειδή είναι αθώος. Προσπαθεί να τον γνωρίσει κάνοντας ερωτήσεις στην Κιγιμέτ. Η Kιγιμέτ είναι ευχαριστημένη λόγω της επίδρασης του σχεδίου της στη Χουμεϊρά η οποία όμως δεν θέλει να μάθει τίποτα η Ματσιντέ για την ύπαρξη του Μουράτ. Ο Κερέμ, η Ασλί, ο Ακίν, η Μπιρτσέ και η Ελίφ πάνε για πικνίκ. Η Ελίφ είναι εκείνη που κάλεσε και τον Κερέμ και η Ασλί ενοχλείται από τον ερχομό του αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Κερέμ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία για να μιλήσει την Ασλί. Εκείνη δεν θέλει αλλά ο Κερέμ της εκφράζει τα συναισθήματά του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved