Παγιδευμένοι: Ο ήρωας που λατρεύει να μισεί το twitter–Ο Κίμων Κουρής σε μια  συγκλονιστική ερμηνεία
Media

Παγιδευμένοι: Ο ήρωας που λατρεύει να μισεί το twitter–Ο Κίμων Κουρής σε μια συγκλονιστική ερμηνεία

Παγιδευμένοι: Σε κάθε σειρά υπάρχει ένας τέτοιος ήρωας και ο κλήρος στη νέα σειρά του Ant1 έχει πέσει στον Κίμωνα Κουρή ή αλλιώς στον χαρακτήρα που το twitter λατρεύει να μισεί.

Ο τηλεοπτικός Σταύρος Μαυρίδης, ο εισαγγελέας και αντίπαλος του Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη). Ο ηθοποιός αποθεώθηκε καθώς μέσα σε ένα επεισόδιο μιας ώρας είδαμε δυο συγκλονιστικές σκηνές του.

Από τη μια ο κακός εισαγγελέας και από την άλλη ο τρυφερός αδερφός.

Δες τα σχόλια και τα αποσπάσματα από τη σειρά

Ο Σταύρος είναι Εισαγγελέας στην Εισαγγελία Πειραιά μαζί με τον Δημήτρη. Ψυχρός, τυπικός, φιλόδοξος και κλειστός χαρακτήρας. Αγαπάει την εξουσία που του δίνει η θέση του και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Του αρέσει η πολυτέλεια, φροντίζει τον εαυτό του και είναι πάντα κομψά ντυμένος. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια, αλλά η σχέση τους – κυρίως από την πλευρά του Σταύρου - είναι έντονα ανταγωνιστική. Είναι θυμωμένος, γιατί ο Δημήτρης διέλυσε τον αρραβώνα του με την πολυαγαπημένη αδελφή του, την οποία προστατεύει από τότε που έχασαν τους γονείς τους. Ο Σταύρος είναι ένας εξαίρετος και τίμιος εισαγγελέας που δεν αντέχει να χάνει. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι έχει πολλά να χάσει και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του...

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κίμων Κουρής είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νίκη (2017), Reservoir dogs (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2018), Γιαννούλα η Κουλουρού (2019).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Αγέλη Προβάτων (2021), PARI (2020).
Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Έξαψη (2021), Παγιδευμένοι (2022).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved