Η Γη της ελιάς πάει... Μαδρίτη!
Media

Η Γη της ελιάς πάει... Μαδρίτη!

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, επιφυλάσσουν διαρκώς πολλές εκπλήξεις και, αυτήν τη φορά, οδηγούν τους ήρωες στη Μαδρίτη, μία από τις πιο ιστορικές και ζωντανές πόλεις της Ευρώπης.

Ο σκηνοθέτης της «Γης της ελιάς», Ανδρέας Γεωργίου, και οι ηθοποιοί Πασχάλης Τσαρούχας, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Liam Ireland, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κούλλης Νικολάου και Βάσια Παναγοπούλου ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες όπου χτυπά η καρδιά της πόλης καθώς και σε μεγαλοπρεπή μνημεία της και σημεία μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.

Είναι η δεύτερη φορά που η «Γη της ελιάς» φτιάχνει τις αποσκευές της για την Ευρώπη και ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε έναν πανέμορφο προορισμό, μετά το γαμήλιο ταξίδι της Ιουλίας και του Γιώργη στο Παρίσι την περσινή σεζόν.

Σύμφωνα με το σενάριο, στη Μαδρίτη έχουν μετακομίσει μόνιμα ο Στέφανος και η Ελένη, οι οποίοι παντρεύτηκαν εκεί στα κρυφά. Στο άκουσμα της είδησης, η Αρετή έπαθε σοκ, ενώ ο Στάθης, η Βασιλική και ο Φίλιππος θεωρούν ότι οι σχέσεις τους με το νεαρό ζευγάρι πρέπει πλέον να αποκατασταθούν. Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα για να τους συναντήσουν. Στο ταξίδι αυτό θα τους ακολουθήσουν ο Δημοσθένης με την Ασπασία, η οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved