Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Αυτή η νύχτα μένει: Στο «Όνειρο» όλα είναι έτοιμα! Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 ανοίγει τις πόρτες του!

Το «Όνειρο» ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Εκεί συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους. Άνθρωποι που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία θέλοντας να ξεφύγουν από τη μοίρα τους.
Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και βίαιες. Δύο άντρες, βαθιά πληγωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι και όλα γύρω τους γκρεμίζονται, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται από τις στάχτες.

«Αυτή η νύχτα μένει», η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες μας.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Δεκαετία του ‘80, σε μια ελληνική επαρχία που ξέρει να γλεντάει, συνυπάρχουν το φως και το σκοτάδι. Οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού «Όνειρο» αφηγούνται τις ιστορίες τους...

Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ‘80.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ και τα φανταχτερά ρούχα των τραγουδιστριών, που ανεβαίνουν κάθε βράδυ στην πίστα, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας και αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής.

Διαφορετικοί άνθρωποι και διαφορετικοί κόσμοι διασταυρώνονται: αυτός της νύχτας και του περιθωρίου, από τη μια, κι αυτός της μέρας και της έννομης τάξης από την άλλη.

Όταν ο Χρήστος, ο αυτοδημιούργητος δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, μαθαίνει ότι ο Στρατής, ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του δεύτερου και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved