Avant Premiere για την πολυαναμενόμενη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου «ΤΗΕ FRIEND»
Media

Avant Premiere για την πολυαναμενόμενη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου «ΤΗΕ FRIEND»

Η νέα dramedy σειρά θα προβάλλεται από 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο των ANT1+ Originals της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+, παρουσιάστηκε χθες σε πρώτη privé προβολή η πολυαναμενόμενη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου «TΗΕ FRIEND», Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι συντελεστές της σειράς, μέλη της παραγωγής, καθώς και στελέχη του ΑΝΤ1+ και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο στο Bios Cinematheque, έναν χώρο σύγχρονης αισθητικής που επιλέχθηκε εμπνευσμένος από την ατμόσφαιρα της σειράς. Το «ΤHE FRIEND» ακροβατεί ανάμεσα σε έναν πρωτότυπα κωμικό και, ταυτόχρονα, δραματικό χαρακτήρα, δημιουργώντας ένα καθηλωτικό «dramedy», που εκτυλίσσεται με φόντο την εικόνα μιας φωτεινής Αθήνας που εκπέμπει αισιοδοξία και ελπίδα.

Η δημιουργός του «ΤΗΕ FRIEND», Φωτεινή Αθερίδου, μαζί με τον πρωταγωνιστή της σειράς Γιώργο Χρυσοστόμου, τον σκηνοθέτη Σέργιο Κωνσταντινίδη, αλλά και το υπόλοιπο ταλαντούχο cast της σειράς, μίλησαν για την ιδέα πίσω από την σειρά. Μια σειρά χωρίς ταμπού, η οποία θα ξαφνιάσει το κοινό με την τολμηρή ιστορία της και τον πρωταγωνιστή της, Γιώργο Χρυσοστόμου, να ερμηνεύει τον πιο ανατρεπτικό ρόλο της καριέρας του, μια συναρπαστική περσόνα που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, διατηρεί την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.

H νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «THE FRIEND» θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 30 Σεπτεμβρίου και το κοινό μπορεί να την ανακαλύψει αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Λίγα Λόγια για τη σειρά «THE FRIEND»

Το «THE FRIEND» είναι μια πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική σειρά, ένα dramedy. Πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, στον πιο ανατρεπτικό ρόλο της καριέρας του, τον «Ορφέα», έναν ήρωα που βιώνει όλες τις καταστάσεις σαν να παίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι. Είναι μια συναρπαστική περσόνα που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, διατηρεί την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.

Ο «Ορφέας», πάντα ευγενής και καλοντυμένος, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να γοητεύει άντρες και γυναίκες, πώς να κάνει τους ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του, επαγγελματίας φίλος! Ένας φίλος επί πληρωμή, πρόθυμος να ακούσει όποιον το έχει ανάγκη, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο τίμημα. Φιλόδοξος και αποφασισμένος, ζει τη ζωή του χωρίς φραγμούς και δεν επιτρέπει τα στενά όρια της ηθικής να στέκονται εμπόδιο στο κυνήγι του για χρήματα.

Χρήματα όχι για τον εαυτό του, όχι για τη μητέρα του, που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται σε κώμα και ο Ορφέας κάνει τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, καθώς νιώθει ότι θα τον βγάλει από τον δρόμο του, ότι θα τον αποσπάσει από το στόχο του. Ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη. Μια νεαρή κοπέλα που την ερωτεύεται παράφορα και που είναι άρρηκτα δεμένη με το παρελθόν του χωρίς κανείς από τους δυο να το γνωρίζει.

Συντελεστές
Σενάριο: Φωτεινή Αθερίδου
Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Νίκος Γεωργάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Σταύρος Τσουμάνης και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved