Βασιλική Ανδρίτσου: «Διαφωνώ με τον διαχωρισμό που υπάρχει ανάμεσα σε κωμωδία και δράμα»
Media

Βασιλική Ανδρίτσου: «Διαφωνώ με τον διαχωρισμό που υπάρχει ανάμεσα σε κωμωδία και δράμα»

Η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το ρόλο της στη σειρά, για το διαχωρισμό δράματος και κωμωδίας και φυσικά για την κόρη της.

Ο πυρήνας της ιστορίας θα είναι αυτό το αστυνομικό τμήμα;

«Ακριβώς. Έχουν μεγάλη σημασία οι κινήσεις που θα κάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος για να το σώσουν».

Ζηλεύετε κάτι σε αυτή την ηρωίδα, παρόλο που είναι αρνητική;

«Γενικά το συναίσθημα της ζήλιας δεν υπάρχει στη ζωή μου. Είναι μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από εμένα, χλευάζω αυτά που κάνει και πολλές φορές τρομάζω με τις κινήσεις της αλλά παρ’ όλα αυτά θα έλεγα πως έχει μια γοητεία. Επειδή δεν έχω παίξει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν γοητεύομαι που πρέπει να υποδυθώ μια τέτοια γυναίκα με τα δικά μου εκφραστικά μέσα».

Η αλήθεια είναι πως σας έχουμε συνηθίσει σε ατόφιες κωμωδίες, ωστόσο σας έχει λείψει να υποδυθείτε μια δραματική ηρωίδα;

«Διαφωνώ με τον διαχωρισμό που υπάρχει ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, θεωρώ πως είναι τελείως διαφορετικά είδη και χρειάζονται άλλα μέσα για να υποστηρίξεις είτε το ένα, είτε το άλλο. Ίσως λοιπόν πριν 10 χρόνια να σας έλεγα πως θα ήθελα να κάνω και δράμα. Σήμερα όμως για να σας πω την αλήθεια, με ενδιαφέρει να είμαι όσο γίνεται περισσότερο δίπλα στην κόρη μου. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Ούτε αν θα παίξω κωμωδία ή τραγωδία ή δράμα ή οτιδήποτε. Με ενδιαφέρει να κάνει μια .δουλειά που να μου αρέσει και να με εκφράζει και να με απασχολήσει τον λιγότερο δυνατό. χρόνο. Έχουν φύγει αυτές οι φιλοδοξίες και είναι αυτό που αισθάνομαι».

Πηγή: Tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved