Elif: Η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Ματσιντλέ και πυροβολεί Μαχίρ – Κερέμ
Media

Elif: Η Κιγιμέτ σκοτώνει τη Ματσιντλέ και πυροβολεί Μαχίρ – Κερέμ

Την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του STAR «Elif». Σύμφωνα με όσα Θα δούμε, άλλοι ήρωες τιμωρούνται όπως τους αξίζει, άλλοι πληρώνουν με τη ζωή τους την εκδικητική μανία όσων τους μισούν και άλλοι καταλήγουν να ζουν ευτυχισμένοι.

Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος που πρέπει να λέει τόσα ψέματα στη Μελέκ, γι' αυτό αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ωστόσο, εκείνη δεν μπορεί να του εκφράσει τα δικά της αισθήματα και του ζητάει λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Χουμεϊρά εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ ότι δεν πρέπει να είναι αγενής με τον υποτιθέμενο αδελφό τους, τον Μουράτ, αλλά ο νεαρός δεν φαίνεται πεπεισμένος πως όσα, τους είπε η Κιγιμέτ για το ερωτικό της παρελθόν με τον πατέρα τους είναι αλήθεια.

Στη συνέχεια, η Χουμεϊρά ζητάει από τον Μουράτ να κάνει τεστ DNA και εκείνος τηλεφωνεί αμέσως στην Κιγιμέτ και απαιτεί περισσότερα χρήματα, αν θέλει να συνεχίσει να παίζειτο παιχνίδι της. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ βρίσκει τη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, που κρατούσε η Κιγιμέτ, και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό για αυτήν. Η κοπέλα συνειδητοποιεί πως η Κιγιμέτ έχει κάνει τα πάντα για να μη χάσει μέροςτης κληρονομιάς.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η Κιγιμέτ θέλει να εξαφανίσει αυτήν και την Ελίφ, ώστε η Ματσιντέ να μην τους δώσει μερίδιο από την περιουσία που αναλογούσε στον Γιουσούφ. Η Μελέκ δείχνει τη σελίδα που λείπει από το ημερολόγιο στη Ματσιντέ και της λέει ότι εκείνη είναι η Μελέκ, που αναζητεί τόσο καιρό. Εντω μεταξύ, η Ζουλιντέ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος.

Δεν μοιράζεται τα νέα με κανέναν ακόμα, ενώ η Λεμάν συνεχίζει το απαίσιο σχέδιό της για να απαλλαγεί οριστικά από εκείνη και να τη χωρίσει από τον Σαφάκ. Στην έπαυλη, η Ματσιντέ συγκεντρώνει την οικογένεια για να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μελέκ και της Ελίφ σε όλους, ενώ η Χουμεϊρά και ο Κερέμ ανακαλύπτουν ότι η Κιγιμέτ προσέλαβε κάποιον για να υποδυθεί τον γιο της. Από την άλλη, η Μελέκ πλησιάζει πιο κοντά στο να μάθει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μαχίρ...

Μαχίρ και Μελέκ γίνονται ζευγάρι

Ο Κερέμ και η Ασλί μιλούν για τα συναισθήματα τους ανοιχτά και αποφασίζουν πως πρέπει να σταματήσουν να φέρονται ο ένας στον άλλον εχθρικά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται ότι η συνεργασία που έκαναν με την αμερικανική εταιρεία τούς έκανε να χρεοκοπήσουν και να χάσουν τα πάντα. Όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της Κιγιμέτ, που έχει ακόμα στα χέρια της τις μετοχές, είναι σοκαρισμένοι. Η Ματσιντέ θέλει να παραμείνει δυνατή. Δεν τη νοιάζουν τα χρήματα, θέλει απλώς να είναι ενωμένη η οικογένειά της.

Παράλληλα, η Κιγιμέτ αγχώνεται, καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχουν λεφτά πια για να διεκδικήσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Εν τω μεταξύ, ο Λεβέντ ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει γιος της Κιγιμέτ καταγεγραμμένος σε κανένα κρατικό αρχείο. Στη γειτονιά, ο Τουφάν προτείνει στη Ζουλιντέ να του δώσει τα κοσμήματά της για να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Η Λεμάν είναι συνεργός του σε αυτό το σχέδιο και προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ να τα δώσει, αν και εκείνη δεν θέλει να κάνει κάτι κρυφά από τον σύζυγό της. Η Λεμάν, ωστόσο, την απειλεί ότι, αν ξανασυμβεί κάτι στον γιο της εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, δεν θα τη συγχωρήσει ποτέ ξανά. Την ίδια ώρα, ο Μαχίρ αποκαλύπτει την αλήθεια για το ποιος είναι στον Κερέμ.

Του λέει ότι εκείνος είναι ο γιος της Κιγιμέτ, το νόθο παιδί του πατέρα του, ενώ η Κιγιμέτ κρυφά απ’ όλους παίρνει το όπλο του Κερέμ. 0 πρώτος άνθρωπος που βλέπει μπροστά της είναι η Ρανά και η Κιγιμέτ την απειλεί και της λέει ότι όλοι θα τιμωρηθούν από εκείνη όπως τους αξίζει. Η τελευταία τη σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι και την καθιστά υπεύθυνη για την πτώχευση της εταιρείας. Για ένα λεπτό η προσοχή της Κιγιμέτ αποσπάται και η Ρανά τής επιτίθεται.

Το όπλο εκπυρσοκροτεί και λίγο μετά η Κιγιμέτ πέφτει κάτω. Η Μελέκ και π Ματσιντέ ακούν τον πυροβολισμό, ενώ η Ρανά πανικόβλητη φεύγει. Η Κιγιμέτ είναι καλά και συνεχίζει να θέλει να πάρει εκδίκηση από την αδελφή της και τα παιδιά της. Χτυπάει με το όπλο τη Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, παίρνει όμηρο τη Ματσιντέ στο γκαράζ της έπαυλης ζητώντας της να τηλεφωνήσει στα παιδιά της να έρθουν. Τότε, εμφανίζεται ο Κερέμ και η Κιγιμέτ εξηγεί ότι ήθελε να παντρευτεί τον Σεβκί, αλλά η αδελφή της την εμπόδισέ και τον παντρεύτηκε εκείνη.

Η Κιγιμέτ θέλει εκδίκηση γιατί αναγκάστηκε να ζήσει μια άθλια ζωή, ενώ η αδελφή της απολάμβανε την περιουσία του Σεβκί. Όταν ο Κερέμ προσπαθεί να επέμβει, η Κιγιμέττον πυροβολεί, αλλά αστοχεί. Ο Μαχίρ ακούει τον πυροβολισμό και κατευθύνεται προς το γκαράζ. Η Κιγιμέτ ομολογεί στον γιο της την αλήθεια, ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Μετέ και του είπε ψέματα για να τον χρησιμοποιήσει και να πάρει την εκδίκησή της. Ο Μαχίρ προσπαθεί να της πάρει το όπλο, αλλά χάνει τον έλεγχο και η Κιγιμέτ πυροβολεί τον Μαχίρ, τον Κερέμ και τη Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ φτάνουν στο σημείο και βρίσκουν αρχικά τη Μελέκ αναίσθητη και τη βοηθούν να συνέλθει. Όλοι μαζί πηγαίνουν στο γκαράζ. Την ίδια ώρα, η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο και όλοι βρίσκονται μπροστά στο τρομακτικό σκηνικό. 0 Μαχίρ έχει αφοπλίσει την Κιγιμέτ και έχει ένα ελαφρύ τραύμα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε, ο Κερέμ είναι βαριά τραυματισμένος στο έδαφος, ενώ η Ματσιντέ αφήνει την τελευταία της πνοή μιας και η σφαίρα από τον πυροβολισμό της αδελφής της τη βρήκε στην καρδιά.

Λίγα λεπτά μετά, η Αστυνομία συλλαμβάνει την Κιγιμέτ, ενώ το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον Κερέμ και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο Σαφάκ ρωτάει τη Ζουλιντέ αν έδωσε τον χρυσό στον Τουφάν. Η Ζουλιντέ εξηγεί ότι δεν το έκανε, αλλά η Λεμάν τού αποκαλύπτει πως τον έδωσε. Η πρώτη προσπαθεί να πείσει τον σύζυγό της, αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και πληγωμένος τής ζητάει διαζύγιο. Η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν φεύγουν από το σπίτι, αλλά ο Σαφάκ μετανιώνει και τρέχει να βρει τη Ζουλιντέ, να της ζητήσει συγγνώμη και να γυρίσει κοντά του.

Η Λεμάν ζητάει και εκείνη συγχώρεση με τη σειρά της για το μεγάλο λάθος που έκανε και το ζευγάρι συμφιλιώνεται. Παράλληλα, η Ελίφ λέει στον Μαχίρ πως τον αγαπάει πολύ και εκείνος την παίρνει στην αγκαλιά του μαζί με τη Μελέκ και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι αφήνοντας πίσω όσα και όσους τους πλήγωσαν.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved