Δες και βρες: Παράπονα από τους νικητές
Media

Δες και βρες: Παράπονα από τους νικητές

Πολλές καταγγελίες έφτασαν στην ΕΡΤ από παίκτες του «Δες και βρες», που παρουσίαζε ο Νίκος Κουρής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα που κέρδισαν στο τηλεπαιχνίδι.

Αν και η δημόσια τηλεόραση κάλυπτε κανονικά τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στην παραγωγή, τηρώντας όσα αναφέρονται στη συμφωνηθείσα σύμβαση, διαπιστώθηκε ότι πράγματι δεν είχαν πληρωθεί πολλοί παίκτες, αλλά και συντελεστές του τηλεπαιχνιδιού.

Έτσι, η διοίκηση της ΕΡΤ, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη, επιθυμώντας να ικανοποιηθούν οι νόμιμες απαιτήσεις παικτών και συντελεστών, αποφάσισε να στείλει εξώδικα προς την παραγωγή, καταφέρνοντας να αποκτήσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού. Παράλληλα, αποφάσισαν ότι με τα χρήματα που απομένουν να δοθούν στην παραγωγή θα καλύψουν τις αμοιβές παικτών και συντελεστών.

Νέα επεισόδια

Επιθυμία της ΕΡΤ πάντως είναι το «Δες και βρες» να βγει στον αέρα και αυτή τη σεζόν, δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχουν 20 περίπου γυρισμένα επεισόδια, ενώ υπάρχει έτοιμο και το σκηνικό. Άλλωστε η πορεία του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης ήταν ικανοποιητική ώστε να πάρει το «πράσινο φως» για μία ακόμα σεζόν, αφού μάλιστα μετά την παρέμβαση της ΕΡΤ έχουν ρυθμιστεί και όλες οι οικονομικές οφειλές του.

Θα είναι... STAR

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει προκύψει είναι ότι ο Νίκος Κουρής έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει με τη Σμαράγδα Καρύδη σε καινούρια σειρά που πρόκειται να βγάλει τον ερχόμενο Φεβρουάριο το STAR. Έτσι, το επόμενο διάστημα η διοίκηση της ΕΡΤ1 πρέπει να αποφασίσει και για το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού αλλά και για το αν στο «τιμόνι» του θα μπορεί να συνεχίσει ο Κουρής ή θα πρέπει να αναζητήσουν καινούριο πρόσωπο για να αναλάβει την παρουσίαση.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved