Δες και βρες: Η απόλυτη ανατροπή! Το παιχνίδι επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας! Η επίσημη ανακοίνωση
Media

Δες και βρες: Η απόλυτη ανατροπή! Το παιχνίδι επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας! Η επίσημη ανακοίνωση

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για ένα πραγματικά χαοτικό παρασκήνιο γύρω από το τηλεπαιχνίδι Δες και βρες που παρουσίαζε ο Νίκος Κουρής στην ΕΡΤ, αυτό ξαναεπιστρέφει στους δέκτες μας!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει, όχι όμως από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1 όπου ήταν μέχρι τώρα αλλά σε αυτή της ΕΡΤ 2:

«Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι τηλεθεατές από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, κάθε μεσημέρι την ίδια, στις 13:00.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» θα τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Και αυτή τη σεζόν, κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου κοινωφελών ιδρυμάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

13:00 ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ – Ε’ ΚΥΚΛΟΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

Τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

Κάθε Παρασκευή, αγαπημένοι καλλιτέχνες και καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού.

Για καλό… σκοπό, και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Νοσηλεία», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, παίζουν οι chefs και pastry chefs: Εβίτα Παπαχαραλάμπους, Gus Αθανασιάδης, Γωγώ Παπαδιονυσίου και Παύλος Τσιολέκας.

Παρουσίαση: Νίκος Κουρής
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Γιάννης Τζέτζας
Εκτέλεση παραγωγής: ABC PRODUCTIONS».

Να θυμίσουμε ότι το Δες και βρες βρισκόταν στον «αέρα» μέχρι να έρθει τελικά η παραπάνω ανακοίνωση από την ΕΡΤ που μιλάει για νέο κύκλο επεισοδίων και προβολή του παιχνιδιού από Δευτέρα έως Παρασκευή για όλη τη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συντελεστές είχαν έτοιμα κάποια επεισόδια, όμως όπως όλα δείχνουν, ξεπεράστηκαν αρκετά εμπόδια που ακούγονταν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο και τελικά η συγκεκριμένη παραγωγή θα είναι ξανά στον «αέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved