Ποιος Παπαδόπουλος: Η ατάκα για τη... Λίλα που δεν έχει πάουζε, «παρέλυσε» το Twitter! Επικά σχόλια
Media

Ποιος Παπαδόπουλος: Η ατάκα για τη... Λίλα που δεν έχει πάουζε, «παρέλυσε» το Twitter! Επικά σχόλια

Η κωμική σειρά Ποιος Παπαδόπουλος όχι μόνο κερδίζει συνεχώς «έδαφος» στις καρδιές των τηλεθεατών αλλά ήδη έχει γίνει αγαπημένο trend στα social media!

Φέτος ο ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων επένδυσε σε κωμικές σειρές, μεταξύ αυτών και το «Ποιος Παπαδόπουλος» που έχει ήδη από το τηλεοπτικό κοινό.

Απόψε (29/9) είδαμε ακόμα ένα επεισόδιο που είχε έξυπνες ατάκες, μοναδικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές και φυσικά πολύ χιούμορ σε κάθε σκηνή σχεδόν.

Το χάσμα που χωρίζει τον κόσμο των νεόπλουτων με τους φτωχούς καθημερινούς ανθρώπους, τα ευτράπελα και οι παρεξηγήσεις που δίνουν και παίρνουν έφεραν για ακόμα μία φορά το γέλιο στη ζωή των τηλεθεατών που μέσω του Twitter αποθεώσαν τους πρωταγωνιστές, Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερό Κατσούλη, Λένα Ουζουνίδου και Γιάννη Δρακόπουλο.

Απόψε είδαμε ότι ο Αρίστος και η Μελίνα ζήτησαν από τον Γιάννη και την Περιστέρα να μην πουν ακόμα την αλήθεια στον κύκλο τους για τη σχέση που τους συνδέει, και προσπάθησαν να βρουν μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους.

Μια επίσκεψη, όμως, από τον Παύλο και την Λίλα, ένα φιλικό τους ζευγάρι που ήρθε λίγο νωρίτερα από ό,τι έπρεπε, ανάγκασε τους πάντες να αυτοσχεδιάσουν… Ταυτόχρονα, η Εριέττα, κόρη της Λίλας και του Παύλου, πρότεινε στα αγόρια να πάρουν κρυφά το αμάξι του μπαμπά της για βόλτα και κατάφερε να πείσει ακόμα και τον Θάνο παρά τις αντιρρήσεις του.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο παππούς βγήκε στη γύρα για να βρει σουντόκου, αλλά κατέληξε σε ένα πανάκριβο ντελικατέσσεν, όπου έμπλεξε σε περιπέτειες…

Καταλαβαίνετε ότι με τέτοιες... περιπέτειες ήταν αδύνατον να μείνουν αμέτοχοι οι τηλεθεατές οι οποίοι και έκαναν επικά σχόλια για τους πρωταγωνιστές στο Twitter. Δείτε ενδεικτικά παρακάτω κάποια από αυτά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved