Love Island: Τα κορίτσια που συμμετέχουν μάς συστήνονται! Η μία πιο όμορφη από την άλλη! (videos)
Media

Love Island: Τα κορίτσια που συμμετέχουν μάς συστήνονται! Η μία πιο όμορφη από την άλλη! (videos)

Love Island: Απόψε (29/9) έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι έρωτα του ΣΚΑΪ και από τα πρώτα κιόλας πλάνα αρχίσαμε να γνωρίζουμε μία προς μία τις κοπέλες που θα παίζουν σ' αυτό. 

Η Αναστασία Σιδηροπούλου ήταν η κοπέλα που έκανε ποδαρικό στο παιχνίδι και μας συστήθηκε. Είναι διατροφολόγος και θέλει να γνωρίσει, όπως είπε, το ταίρι της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια είδαμε τη Νίκη Ηλιοπούλου η οποία είναι από την Αθήνα και εργάζεται στον χώρο της υγείας όμως της αρέσει πολύ και η φωτογραφία. Δηλώνει ευαίσθητη και αστεία. Δείτε την παρακάτω.

Η Νίκη είχε σειρά στις οθόνες μας και όπως είπε, θέλει τον άνδρα... γορίλα! Που σημαίνει ότι τον θέλει μεγαλόσωμο και διεκδικητικό. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

H Kλαούντια είναι από την Γερμανία αλλά ζει στο Ντουμπάι. Αποκάλυψε το περίεργο παρατσούκλι της και τόνισε πως στην Ελλάδα δεν έχει και πολλές κατακτήσεις. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ εντυπωσιακή. Δείτε την παρακάτω:

H εντυπωσιακή Χριστίνα Μητσάκου η οποία είναι από την Αθήνα και είναι yoga instractor. Έχει πάντα καλή ενέργεια όπως δηλώνει και δεν θέλει να είναι καθόλου ανταγωνιστική. Δείτε την παρακάτω:

Tέλος, η Μαρία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει φυσικοθεραπεύτρια. Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και νευρική και είναι έτοιμη να γνωρίσει το άλλο της μισό.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved