Όλγα Καλογήρου: «Χρειάστηκα 2 χρόνια για να ξεπεράσω το GNTM. Ξαφνικά με πέταξαν...»
Media

Όλγα Καλογήρου: «Χρειάστηκα 2 χρόνια για να ξεπεράσω το GNTM. Ξαφνικά με πέταξαν...»

Super Κατερίνα: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η Όλγα Καλογήρου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων και για το ριάλιτι μοντέλων του Star στο οποίο συμμετείχε και τα όσα είπε θα συζητηθούν.

«Ξαφνικά με πέταξαν έξω στον κόσμο μετά από σχεδόν τρεις μήνες εγκλεισμού. Προσπάθησα τουλάχιστον δυο χρόνια να ξεπεράσω όλο αυτό το σοκ που υπέστη μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Στους κριτές δεν μπορούσες να αντιπαρατεθείς. Ό, τι και να έλεγες, ήξερες είτε ότι δεν θα παίξει είτε ότι δεν θα σε αφήσουν να το πεις. Θα ξεκινούσε ο ένας και ο άλλος σαν να υπάρχει μια μάχη εκείνη τη στιγμή», είπε η Όλγα Καλογήρου και συνέχισε:

«Φέτος βλέπω ένα ριάλιτι, καθαρά. Δεν μου αρέσει η κριτική πέρα από τον Γιώργο Καράβα που θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατος. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το ότι πήγαιναν μοντέλα που μπορεί να έχουν δουλέψει και τους έλεγαν ότι δεν τους έχουν δει κάπου. Αφού ξέρουν ακριβώς την κατάσταση που συμβαίνει στην Ελλάδα και δεν σου δίνεται εύκολα αυτή η ευκαιρία. Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίζουν εκείνη τη στιγμή… Δεν ξέρω τι το παίζουν… Δεν καταλαβαίνουν που βρισκόμαστε. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω νομίζω πως θα έφευγα νωρίτερα. Εκτιμώ αυτά που πέρασα, γιατί περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά δεν έχω πάρει κάτι σαν μοντέλο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved