Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (1/10) επεισόδιο.

Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο. Ο Αντρέας υποψιάζεται πως η Νατάσα έστησε το ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο. Η Μαρκέλλα το πιστεύει και τσακώνεται με τη Νατάσα που απογοητευμένη από τη φίλη της, ζητάει από την Ιωάννα να τη βοηθήσει να αποκαλύψει ποιος έδωσε στοιχεία για την κλινική.



Η Κέλλυ υποψιάζεται πως η Κατερίνα αρέσει στον Νικολαΐδη και την προειδοποιεί. Η Λουκία απειλεί τον Δημήτρη πως θα τα πει όλα στην Κατερίνα γι’ αυτόν και τη Ροζαλία και ο Αλέξανδρος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος είναι πάλι μαζί, ευτυχισμένοι και αποφασισμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Ηρακλής λέει στον Αντώνη πως έμαθε ότι η Κατερίνα είναι κόρη του, αλλά ο Αντώνης τον αποθαρρύνει απ’ το να το πει ακόμα στην Κατερίνα.

Όταν τη συναντάει είναι συγκινημένος και αμφιταλαντεύεται αν θα της το πει, παρ’ όλα αυτά ακολουθεί τη συμβουλή του Αντώνη. Τέλος, η Ιωάννα λέει στη Νατάσα πως έχει ξεσπάσει σκάνδαλο για τον Αλέξανδρο και τη λάθος διάγνωση που έκανε στην Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved