Asia Express: Ακόμα δεν ξεκίνησε και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς
Media

Asia Express: Ακόμα δεν ξεκίνησε και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς

Asia Express: Το νέο παιχνίδι εκτός από ανατρεπτικό είναι και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιδείξουν θέληση, συνεργασία και πάνω απ' όλα αντοχή, για να βγάλουν εις πέρας τις σκληρές δοκιμασίες. 

Μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη εμφανίστηκαν 8 αντί για 9 ζευγάρια. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς νωρίτερα, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν και καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή τους στην Ασία.

«Είμαστε εδώ αλλά δεν είμαστε όλοι, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή προς τους υπόλοιπους παίκτες.

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε στις κάμερες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο από τον σύζυγό της, η Ιλάειρα Ζήση είπε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήνει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το άντεχω. Συγγνώμη».

«Αυτή η μία μέρα μου δίνει μάθημα ζωής, ως προς τον τρόπο που ζουν άνθρωποι μακριά μας και ως προς τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved