Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η άφιξη της Ισμήνης προκαλεί τη ζήλια της Κατερίνας
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η άφιξη της Ισμήνης προκαλεί τη ζήλια της Κατερίνας

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (2/10) επεισόδιο.

Η άφιξη της Ισμήνης προκαλεί τη ζήλια και της Κατερίνας αλλά και της Νατάσας και της Μαρκέλλας. Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να κάνει μια καινούργια αρχή με την Κατερίνα, όμως εκείνος αρχίζει να σκέφτεται μια καινούργια αρχή στην Αμερική.

Ο Γιώργος προτείνει στην Μαρκέλλα να μείνουν μαζί και η Μαρία έχοντας υπογράψει το διαζύγιο είναι έτοιμη να φύγει. Ο Ηρακλής λέει στην Κατερίνα πως είναι ο πατέρας της και η Κατερίνα σοκάρεται. Δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για το πώς φέρθηκε στη μητέρα της.

Η Ροζαλία χωρίζει τον Δημήτρη και ο Δημήτρης τρέχει να προλάβει την Κατερίνα πριν της μιλήσει η Λουκία...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο. Ο Αντρέας υποψιάζεται πως η Νατάσα έστησε το ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο. Η Μαρκέλλα το πιστεύει και τσακώνεται με τη Νατάσα που απογοητευμένη από τη φίλη της, ζητάει από την Ιωάννα να τη βοηθήσει να αποκαλύψει ποιος έδωσε στοιχεία για την κλινική.

Η Κέλλυ υποψιάζεται πως η Κατερίνα αρέσει στον Νικολαΐδη και την προειδοποιεί. Η Λουκία απειλεί τον Δημήτρη πως θα τα πει όλα στην Κατερίνα γι’ αυτόν και τη Ροζαλία και ο Αλέξανδρος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved