Νίκος Κουρής: «Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ και είναι κρίμα» - Όλη η αλήθεια για το Δες και Βρες
Media

Νίκος Κουρής: «Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ και είναι κρίμα» - Όλη η αλήθεια για το Δες και Βρες

Μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το μέλλον της εκπομπής «Δες και Βρες», ο Νίκος Κουρής ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω μάθει τίποτα αλλά μόνο αυτό που με αφορά. Το παιχνίδι παίρνει μια παράταση μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα είχαμε ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ κι είναι κρίμα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε πολύ.

Θα πάνε στην ΕΡΤ 2 κάποια επεισόδια, μια κάβα να προβάλλεται κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα Δεκέμβρη με Γενάρη, αν η ομάδα μπορέσει να είναι μαζί. Υπάρχει ένα θέμα με τα δικαιώματα. Δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή η ΕΡΤ ή ένας άλλος παραγωγός να αναλάβει το παιχνίδι γιατί δεν τα έχουν. Είναι νομικό το θέμα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει τα δικαιώματα και ποιος παραγωγός θα το αναλάβει», είπε ο ίδιος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» θα τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Και αυτή τη σεζόν, κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου κοινωφελών ιδρυμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved