Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σε ποιανού τα χέρια θα καταλήξει τελικά ο θησαυρός;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σε ποιανού τα χέρια θα καταλήξει τελικά ο θησαυρός;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αυγό που έθαψε η Σύλβια. 

Από τη μία ο Σώτος με τον Πετράν και από την άλλη ο Ηλίας με το Θύμιο, σκάβουν με πάθος, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους και η παπάγια μας δεν έχει καμιά διάθεση να τους βοηθήσει.

Ο Κανέλος πάλι, έχει φτάσει στα όρια του και αποφασίζει να αψηφήσει τη Μάρμω που τον απειλεί με κατάρα βαριά, και να συλλάβει τη Σύλβια και τη Βαλέρια ως κλεπταποδόχους. Η Ζαφείρω όμως, έχει άλλα σχέδια και εκβιάζει το Διοικητή της αστυνομίας να της κάνει πλάτες για να κλέψει το αυγό... Σε ποιανού τα χέρια θα καταλήξει τελικά αυτός ο θησαυρός;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Το πολύτιμο αβγό μας βρίσκεται κομμένο στα δύο και οι νέες «ιδιοκτήτριες» αποχωρούν η καθεμιά με το μισό της, αφήνοντας τον Σώτο και τον Πετράν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το νέο διαδίδεται γρήγορα στο χωριό και όλοι εύχονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι του θησαυρού, με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία. Το νέο φτάνει και στο Φωτεινό όμως, όπου η μάνα του Τζίμη (Ζώγια Σεβαστιανού) ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τους Πλατανιώτες για όσα κάνανε στον γιο της.

Η Κατερίνα, πάλι, ετοιμάζεται να κάνει τον Τζώρτζη υπεύθυνο άνθρωπο και επιστρατεύει όση υπομονή διαθέτει μαζί με ένα… σκυλάκι. Ο Κανέλλος περνάει το στάδιο της κατάθλιψης και είναι απαρηγόρητος, την ώρα που η Χρύσα είναι αγχωμένη, αφού δεν έχει πια πελατεία στο καφενείο. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος, όταν μάθει τι έγινε με το πολυπόθητο αβγό του και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Τυμπανιστή, που έχει μάθει… μεγάλα μυστικά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved