Love Island: Αλέξανδρος Κ. και Χριστίνα είχαν το πρώτο ρομαντικό τους ραντεβού αλλά δεν φιλήθηκαν!
Media

Love Island: Αλέξανδρος Κ. και Χριστίνα είχαν το πρώτο ρομαντικό τους ραντεβού αλλά δεν φιλήθηκαν!

Love Island: Ο Αλέξανδρος Κ. και η Χριστίνα απόψε (1/10) βγήκαν το πρώτο ρομαντικό ραντεβού τους και μάλιστα εκτός βίλας για να δουν αν ταιριάζουν οι χημείες τους. 

Και από το πρώτο κιόλας λεπτό τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Χριστίνα έδειξαν να ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με μία τέτοια προοπτική.

Μάλιστα προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν για να εντυπωσιάσουν ο ένας τον άλλον.

Και πράγματι όταν συναντήθηκαν για να βγουν εκτός βίλας για το ραντεβού, έδειχναν πολύ χαρούμενοι.

Έτσι, το ραντεβού τους δεν θα μπορούσε να μην πάει καλά αφού έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας τον άλλον.

Το ραντεβού τους έγινε δίπλα στη θάλασσα σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία και έτσι αυτό βοήθησε τα δύο νέα παιδιά για να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον.

Ήπιαν κρασί και είχαν μία πιατέλα με αλλαντικά και τυριά για να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα καθώς μοιράζονταν διάφορα μυστικά της ζωής τους μέχρι σήμερα.

Η Χριστίνα αποκάλυψε μάλιστα στον Αλέξανδρο ότι ήταν σε σχέση για πέντε χρόνια όμως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι μόνη καθώς δεν την ενδιαφέρει απλά να είναι σε σχέση αλλά να μην περνάει καλά.

Ο Αλέξανδρος από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα την κάνει να περνάει καλά ενώ όταν εμφανίστηκε μπροστά τους η πιατέλα με τα τυριά, εκείνη πήγε και κάθισε πιο κοντά του, δείχνοντας να έρχονται ακόμα πιο κοντά μεταξύ τους.

Μάλιστα, όταν επέστρεψαν στη βίλα, δείχνοντας να έχουν περάσει πολύ καλά μεταξύ τους, εκείνος αποκάλυψε στα αγόρια του παιχνιδιού πως έκανε την κίνηση να τη φιλήσει όμως εκείνη του είπε ότι δεν θέλει να γίνει μία τέτοια κίνηση από το πρώτο κιόλας ραντεβού τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved