Σασμός: Ο Γεροντιδάκης δίνει το πρώτο spoiler για τον ήρωα του! «Ο Λευτέρης είναι εγκλωβισμένος»
Media

Σασμός: Ο Γεροντιδάκης δίνει το πρώτο spoiler για τον ήρωα του! «Ο Λευτέρης είναι εγκλωβισμένος»

Σασμός: Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στο νέο κύκλο της σειράς.

Ο ηθοποιός καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (2-10) στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε για τον ήρωα του, Λευτέρη δίνοντας το πρώτο spoiler.

«Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Είναι καλός ή κακός; «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ήρωες, υπάρχουν τα κίνητρα» απαντά. «Ο Λευτέρης μπαίνει με ένα κίνητρο, ακολουθεί πιστά το σχέδιό του, αλλά ξέρουμε ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και το πώς μπλέκεται, εν τέλει, μέσα σε αυτό. Η εξέλιξη του ήρωα μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ υλικό. Δεν ξέρει κανείς ποιος είναι. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του» τονίζει.

«Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτάει τον άλλο στα μάτια και να αντλεί αγάπη, όταν αυτό επιτυγχάνεται αυτό με ηρεμεί για να έχω στοχοπροσήλωση στη δουλειά μου και να εξελιχθούμε μέσα από τη σχέση. Σημασία έχει πώς συνεργάζεται με τον άλλο γιατί είναι μία “συνεργασία” που θα σε πάει μπροστά. Εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω βρει αυτή “συνεργασία”», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην προσωπική ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved