Elif: Ο Μουράτ απαιτεί περισσότερα χρήματα από την Κιγιμέτ αν θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι της
Media

Elif: Ο Μουράτ απαιτεί περισσότερα χρήματα από την Κιγιμέτ αν θέλει να συνεχίσει το παιχνίδι της

Τι θα δούμε σήμερα, 3 Οκτωβρίου στη σειρά, Elif; 

Ένας άντρας αναζητά τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Μελέκ μαθαίνει τι έγινε με τον Κερέμ και την Ασλί από την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ μαθαίνει επίσης ότι ο Ακίν θα πάει στην Ισπανία για τρεις μήνες και απογοητεύεται.

Όμως όλα αλλάζουν στη διάθεσή της όταν της χαρίζει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος που πρέπει να πει ψέματα στη Μελέκ, γι' αυτό αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ο Μαχίρ μιλάει στη Μέλέκ για τα αισθήματά του αλλά εκείνη δεν μπορεί να του απαντήσει αμέσως.

Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη και ψάχνει για το χαρτί που λείπει από το ημερολόγιο της Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ ότι δεν πρέπει να είναι αγενής με τον Μουράτ, καθώς είναι αδερφός τους εξ αίματος. Όμως ο Κερέμ δεν φαίνεται πεπεισμένος για αυτό.

Η Χουμεϊρά ζητάει από τον Μουράτ να κάνει τεστ DNA και εκείνος τηλεφωνεί αμέσως στην Κιγιμέτ και απαιτεί περισσότερα χρήματα, αν θέλει να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι της. Ο Μουράτ φοβάται ότι ο Λεβέντ τον υποψιάζεται…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Όταν ο Κερέμ ανακαλύπτει ότι έχουν άλλον ένα αδερφό, δεν μπορεί να δεχτεί την προδοσία του πατέρα του στη μητέρα του.

Τελικά, έρχεται αντιμέτωπος με την Κιγιμέτ και εκείνη ομολογεί την προδοσία τους στη Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά θέλει να είναι σίγουρη ότι η μητέρα της δεν θα μάθει τίποτα για αυτήν την προδοσία.

Η Ματσιντέ παρατηρεί ότι λείπει μια σελίδα στο σημειωματάριό της, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι ήταν.

Από την άλλη, η Kιγιμέτ κυνηγά τη Ράνα για το επόμενο σχέδιό της. Εν τω μεταξύ, η Ράνα είναι έτοιμη να πετύχει τον στόχο της στην εταιρία. Η Ζουλιντέ αρρωσταίνει για μέρες και αναρωτιέται αν είναι έγκυος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved