Παγιδευμένοι: Το σημαδιακό τραγούδι της Μυρτώς «προδίδει» το όνομα του φονιά της
Media

Παγιδευμένοι: Το σημαδιακό τραγούδι της Μυρτώς «προδίδει» το όνομα του φονιά της

Παγιδευμένοι: Το μεγάλο spoiler που φέρνει την ανατροπή έχει ήδη κυκλοφορήσει και για όλους εμάς που παρακολουθούμε φανατικά τη σειρά, ήταν κάτι το μη αναμενόμενο καθώς κανένα μα κανένα σημάδι δεν έχει αφήσει να φανεί πως έχει εμπλακεί σε όλο αυτό ο Άγγελος.

Κι όμως κάθε σενάριο που «σέβεται» την πλοκή του, έχει και μια τέτοια μεγάλη ανατροπή ώστε εκεί που ο τηλεθεατής είναι ανακουφισμένος πως ακόμη το story είναι στην αρχή, έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο Άγγελος είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς κι έτσι όλα όσα μέχρι τώρα έχουμε δει ανατρέπονται γιατί μέχρι τώρα ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μας πως ο κολλητός φίλος και συνεργάτης της Άννας έχει κάνει το φονικό.

Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ και αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο. Η Άννα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη.

Ο καλύτερός της φίλος δολοφόνησε την αδερφή της και μετά την αποκάλυψη προσπαθεί με τον Δημήτρη, ο οποίος της έχει σταθεί όσο κανένας, να «δέσουν» την υπόθεση.

Το σενάριο όμως είναι τόσο καλογραμμένο που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μια φράση ή μάλλον για να ακριβολογούμε ένας στίχος είχε ξεκάθαρα «φανερώσει» τον φονιά.

Ένα τραγούδι έχει μέχρι στιγμής ακουστεί στη σειρά κι αυτό δεν είναι άλλο από το τραγούδι που είχε στείλει σε μήνυμα η Μυρτώ στην Άννα και αυτό δεν είναι άλλο από το τραγούδι της Πρωτοψάλτη «Ο Άγγελός μου».

Ακούστε το στο 35ο λεπτό του 3ου επεισοδίου

Διαβάστε τους στίχους

«Όπως τυλίγονταν τα χέρια στο σώμα κι όπως έσπαγε σ’ αστέρια η βραδιά σου είχα αγγίξει δειλά την καρδιά σ’ αγαπάω Κι όπως έπεφταν τ’ αστέρια στο χώμα Κι όπως πέφταν στη γη τα κορμιά σου βρήκα μόνο μια λέξη να πω σ’ αγαπάω Ο άγγελός μου, ο άνθρωπός μου, ο θάνατός μου Εσύ Εσύ που έστρεφες αργά το μαχαίρι Εσύ που μου 'παιρνες γλυκά τη ζωή

Εσύ Κι όταν μου έστρεφες αργά το μαχαίρι κι όταν μου έπαιρνες γλυκά τη ζωή πάλι μια λέξη μοναχά σου `χα πει σ’ αγαπάω κι όπως παλεύαμε έτσι χέρι με χέρι κι όπως δεν είχα πια καρδιά να πιαστώ βρήκα και πάλι ένα τρόπο να πω σ’ αγαπάω Ο άγγελός μου, ο άνθρωπός μου, ο θάνατός μου Εσύ Εσύ που έστρεφες αργά το μαχαίρι Εσύ που μου 'παιρνες γλυκά τη ζωή Εσύ»

Έξυπνο πολύ και σίγουρα αυτό θα φανεί και στην πορεία της υπόθεσης

Ποιος είναι ο Άγγελος Χατζής

Ο Άγγελος είναι ο καλύτερος φίλος της Άννας, δικηγόρος, συνεργάτης της και πρώην συμφοιτητής της. Γιος του μεγαλοδικηγόρου Αλέκου Χατζή, με τον οποίο βρίσκονται συνέχεια σε κόντρα, γιατί - παρά την επιθυμία του πατέρα του να δουλέψει μαζί του - εκείνος επέλεξε να δουλέψει με την Άννα. Αυτός και η Άννα έχουν έναν ισχυρό φιλικό δεσμό, καταλαβαίνουν και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο. Και οι δύο διαφωνούν με τις τακτικές του Αλέκου Χατζή και πολλές φορές βρίσκονται απέναντί του στο δικαστήριο, ως αντίδικοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved