Κόκκινο Ποτάμι: Η ξεκαρδιστική παρ' ολίγον "γκάφα" της Παντούση στο Open Weekend
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Η ξεκαρδιστική παρ' ολίγον "γκάφα" της Παντούση στο Open Weekend

Την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend βρέθηκε χθες η Αναστασία Παντούση με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Η γλυκιά τηλεοπτική Ιφιγένεια, που χθες γνώρισε μαζί με την επιστροφή της αγαπημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, την αποθέωση στο Twitter, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του καναλιού στην Παιανία προκειμένου να μιλήσει τόσο για τη συνέχεια της σειράς, όσο και για την ίδια, τα σχέδια και τα όνειρά της.

Και εκεί συνέβη ένα απρόοπτο που δεν είδατε στις κάμερες (κατά τύχη και λόγω των γρήγορων αντανακλαστικών της γνωστής ηθοποιού. Η συνέντευξη πήγε τέλεια και όταν ολοκληρώθηκε η Ελένη Τσολάκη πήγε σε άλλο σημείο του πλατό για να συνεχίσει τη ροή της εκπομπής ενώ πίσω στον καναπέ του στούντιο έμειναν η Αναστασία Παντούση και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που συνομιλούσαν ακόμα φιλικά.

Ήταν την ώρα που η Αναστασία ξεκίνησε να κατευθύνεται προς τα έξω και χωρίς να το συνειδητοποιήσει πήγε ντουγρού να περάσει μπροστά αππό την κάμερα που εκείνη την ώρα έπαιζε στον αέρα με τον floor manager της εκπομπής πανικόβλητο να προσπαθεί να τη σταματήσει.

Την κατάσταση έσωσαν στην κυριολεξία τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά της που την έκαναν άμεσα να σκύψει και να περάσει από κάτω από το πλάνο.

Κι αν και δεν έγινε τελικά η γκάφα, η Αναστασία Παντούση μάλλον ντράπηκε για το παρ' ολίγον λάθος και μετά γελώντας κρατούσε το κεφάλι της λέγοντας στην παρέα της να "κόψει" το βίντεο... Απολαυστική...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved