Ο Alpha θέλει τον Νίκο Αλιάγα για το «Secret Song»- Ποιοι «παίζουν» ως guest παρουσιαστές;
Media

Ο Alpha θέλει τον Νίκο Αλιάγα για το «Secret Song»- Ποιοι «παίζουν» ως guest παρουσιαστές;

Με πρόσωπα εντός και εκτός Alpha σχεδιάζει το κανάλι να στελεχώσει το «Secret Song», που αναμένεται να βγει στον αέρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Ολοταχώς για το στήσιμο και δεύτερου σόου που θα διαδεχθεί το «just the 2 of us»
προχωρά o Alpha, που αποφάσισε να βγάλει τον Φεβρουάριο στον αέρα το «Secret song».

Ηδη ξεκίνησαν οι συσκέψεις για το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ενώ σε μείζον ερώτημα εξελίσσεται το θέμα της παρουσίασης. Η ιδέα για διαφορετικό παρουσιαστή σε κάθε επεισόδιο παραμένει δυνατά στο τραπέζι, ωστόσο υπάρχει και μια ακόμη εκδοχή που επιθυμεί ο Alpha: Να αναλάβει όλα τα επεισόδια ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος παρουσιάζει το «La chanson secrete» και στη Γαλλία.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικές απαιτήσεις του διάσημου στη Γαλλία παρουσιαστή φαίνεται να υπερβαίνουν κατά πολύ τα εγχώρια standards, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί η χρυσή τομή. Παράλληλα, γίνονται και οι επαφές με guest παρουσιαστές στην περίπτωση που υπερισχύσει το σενάριο της εναλλαγής προσώπων στην παρουσίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρούση έγινε στην Αννα Βίσση, η οποία είδε το υλικό που της έστειλαν για το σόου, ωστόσο φέρεται μάλλον αρνητική στο να αναλάβει την παρουσίαση one-off για ένα μόνο επεισόδιο. Σταθερά μέσα στο κάδρο παραμένει και η
Νατάσα Θεοδωρίδου, στην οποία έχει γίνει επίσης σχετική κρούση. Προτάσεις γίνονται
και σε ηθοποιούς, που θα δοκιμαστούν πρώτη φορά σε παρουσίαση τέτοιας κλίμακας σόου. Η «ηθοποιός πρώτης γραμμής που πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά» αποκαλύφθηκε και δεν είναι άλλη από τη Μαρία Τζομπανάκη.

Η Καλλιόπη του «Σασμού» βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες σε συζητήσεις με τον Alpha και την Barking Well Media και φέρεται θετική να αναλάβει τέτοιο ρόλο. Στα πρόσωπα που πάγια ποντάρει ο Alpha είναι ο Χρήστος Φερεντίνος που έχει ήδη συμφωνήσει για guest εμφάνιση, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved