Αγγελική Νικολούλη: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ  - Πότε κάνει πρεμιέρα
Media

Αγγελική Νικολούλη: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ - Πότε κάνει πρεμιέρα

Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει το τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη. 

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε το νέο τρέιλερ κάνοντας γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτώβριου, ημέρα Παρασκευή.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το νέο τρέιλερ η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει και θα ασχοληθεί, όπως φαίνεται, με την υπόθεση της Πάτρας. Αποτυπώματα από παιδικά χέρια στους τοίχους, καρουζέλ, αρκουδάκια και μία κλεψύδρα η οποία δείχνει τον χρόνο να… τελειώνει. «Κομμάτι – κομμάτι, ένα παζλ δίνει την τελική του την εικόνα που θα οδηγήσει στην αλήθεια» ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη.

https://www.instagram.com/p/CjQzTo_D8NV

«Το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί», είχε πει η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved