Media

Τουμασάτου: Ο λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις και η πρόταση του Αρναούτογλου

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3-10) η Μαριάννα Τουμασάτου. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Ant1 "Ποιος Παπαδόπουλος;" ενώ απάντησε γιατί έχει αρνηθεί στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της «κακιάς».

«Και στη Γυναίκα χωρίς όνομα ήταν δηλητήριο. Αλλά θέλω οι ρόλοι, ακόμα και στην κακία τους, να έχουν μια αξιοπρέπεια. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς τον αγαπώ το ρόλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Και κακός, γιατί την Κάτια την αγάπησα πάρα πολύ. Αλλά θέλω να έχει λόγο για το καθετί που κάνει, όπως και στη ζωή θέλω τα πράγματα να γίνονται για κάποιον λόγο. Να υπάρχει ένα αντίκρισμα. Ας είναι και λάθος, αρκεί να υπάρχει. Αυτό θέλω»

Η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που ο σύζυγό της, δεν δίνει συνεντεύξεις με τον παρουσιαστή να της κάνει μια πρόταση on air.

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά:

«Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε με τον Γρηγόρη να της κάνει μια πρόταση.

Δες το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved