Elif: Ο Λεβέντ ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει γιος της Κιγιμέτ και...
Media

Elif: Ο Λεβέντ ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει γιος της Κιγιμέτ και...

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif;

Η οικογένεια Χακτανίρ έχει χρεοκοπήσει. Είναι όλοι πολύ λυπημένοι. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο Κερέμ είναι οργισμένος και πετάει αντικείμενα. Η Ματσιντέ θέλει να παραμείνει δυνατή, αλλά νιώθει άσχημα καθώς

πρέπει να φύγει από το σπίτι της. Δεν τη νοιάζουν τα χρήματα. Θέλει απλώς να είναι ενωμένη η οικογένειά της. Οι υπάλληλοι της εταιρίας επισκέπτονται στην έπαυλη την οικογένεια και τους δηλώνουν ότι δεν είναι μόνοι, σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Η Κιγιμέτ αγχώνεται καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχουν λεφτά πια για να διεκδικήσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Χουμεϊρά και η Μελέκ εξακολουθούν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ.

Ο Λεβέντ ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει γιος της Κιγιμέτ καταγεγραμμένος σε κανένα κρατικό αρχείο.

Ο Τουφάν πρότεινει στη Ζουλιντέ να του δώσει τα κοσμήματά της για να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Η Λεμάν είναι συνεργός του Τουφάν σε αυτό το σχέδιο και προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ να τα δώσει στον Τουφάν.

Αλλά η Ζουλιντέ δεν θέλει να κάνει κάτι κρυφά από τον σύζυγό της. Η συνείδησή της δεν την αφήνει να το κάνει παρόλο που θέλει να ξεφορτωθεί πολύ τον Τουφάν. Δεν εμπιστεύεται όμως τον Τουφάν και τις υποσχέσεις του.

Η Λεμάν λέει ότι αν ξανασυμβεί κάτι στον γιο της εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, δεν θα συγχωρήσει ποτέ ξανά τη Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να αποφασίσει τι να κάνει. Είναι μπερδεμένη και ταραγμένη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved