GNTM: Το bootcamp μόλις ξεκίνησε και η Καγιά ανακοίνωσε το golden pass- Βγήκαν τα «μαχαίρια»!
Media

GNTM: Το bootcamp μόλις ξεκίνησε και η Καγιά ανακοίνωσε το golden pass- Βγήκαν τα «μαχαίρια»!

GNTM 5: Το βράδυ της Τρίτης 4 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε το bootcamp του φετινού κύκλου, από το οποίο και προέκυψαν οι 20 καλύτερες, που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά και το τηλεοπτικό κοινό το έχει λατρέψει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μιας και το παρακολουθεί διαρκώς.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 4 Οκτωβρίου του GNTM, παρακολουθήσαμε το bootcamp, το οποίο και πραγματοποιήθηκε με διάφορες δοκιμασίες, υψηλών απαιτήσεων, με τις διαγωνιζόμενες να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους.

Λίγο πριν από την έναρξη του bootcamp, οι τρεις κριτές - αφού μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή η κριτική επιτροπή αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα- αποφάσισαν να μιλήσουν στις διαγωνιζόμενες και να τις ενημερώσουν για την πορεία του διαγωνιστικού μέρους.

Σε εκείνο το σημείο, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και το golden pass του φετινού κύκλου του ριάλιτι, με την κοπέλα που το κέρδισε να μην μπορεί να το πιστέψει. Εκείνη ήταν η Κάτια, με τις υπόλοιπες κοπέλες μόλις άκουσαν το όνομά της να ξεκινούν τα πικρόχολα σχόλια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να πάρω το golden pass, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη, τόσο ικανοποιημένη, τρέμω, τρέμω τώρα γιατί δεν το περίμενα», δήλωσε η Κάτια η οποία στη συνέχεια διαγωνίστηκε κανονικά στη δοκιμασία φωτογράφιση

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved