Νομικού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση από το Πρωινό και οι δηλώσεις on camera
Media

Νομικού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση από το Πρωινό και οι δηλώσεις on camera

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό και η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα έλαβε τέλος και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της on camera!

H παρουσιάστρια ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν.»!

Και πρόσθεσε: «Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον».

Να σας θυμίσουμε ότι ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του είχε αναφέρει στις 25 Σεπτεμβρίου για το τέλος της Δούκισσας από το Πρωινό:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved