Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία εκπομπή που…»
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία εκπομπή που…»

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού με αφορμή τη φάρσα της εκπομπής, Πάμε Δανάη στον Νίκο Μάνεση!

Αρχικά ο παρουσιαστής τόνισε: «Στο πλαίσιο της φάρσας και του χιούμορ μπορούν να γίνουν τα χειρότερα τηλεοπτικά εγκλήματα… Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο; Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο.»!

Και πρόσθεσε: «Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε… Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν όμως άκομψο, δεν τον είχα ενημερώσει»!

Και έξαλλος λίγο αργότερα είπε: « «Τι έχει ο Άρης Καβατζίκης; Ένα φωτοστέφανο που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί αγιοποιούμε κάποιους ανθρώπους; Στενός μου συνεργάτης και φίλος. Επειδή είναι ευγενής ο άνθρωπος πρέπει να κάνει μία απρέπεια. Μίλησε σκληρά, αλλά είχε δίκιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved