Τρία μίλια: Ο Τίμος διαπιστώνει ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό
Media

Τρία μίλια: Ο Τίμος διαπιστώνει ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (6/10), ο Τίμος διαπιστώνει ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και έχει αφαιρέσει όλα του τα χρήματά, μαζί με τα χρήματα του Μιχάλη.

Ο Γεράσιμος νιώθει μεγάλη ευθύνη για την κατάστασή της Κάτιας, αλλά ο Μιχάλης και η Φωτεινή τη βοηθούν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, που επιβάλλει η υγεία της. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό.

Η Φωτεινή προσπαθεί να μιλήσει στην Ελένη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Βασιλική παίρνει μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα αλλάξει για πάντα τη σχέση με τον αδερφό της.
Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα, κανονίζουν να επισκεφτούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Εκεί, ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί, καθώς και αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου. Η συζήτησή της, της, καταγράφεται κατά λάθος στον τηλεφωνητή της Κλειώς και εκείνη την ακούει και ταράζεται έντονα…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved