Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Το σοβαρό ατύχημα και η μεγάλη απόφαση που πήρε – «Τελικά την πάτησα»!
Media

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Το σοβαρό ατύχημα και η μεγάλη απόφαση που πήρε – «Τελικά την πάτησα»!

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του αλλά και την απόφαση πήρε να εγκαταλείψει την υποκριτική και στην πορεία τα σχέδιά του ανατράπηκαν!

«Όταν έπαθα το ατύχημα, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου και ήταν η φωνή του που άνοιξα τα μάτια μου. Τυχαία βρέθηκε στο σημείο, άφησε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να με βοηθήσει. Αυτόν τον άνθρωπο ό,τι και να γίνει στα 80 μου αυτόν τον άνθρωπο θα τον θυμάμαι» ανέφερε για το σοβαρό τροχαίο του.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας.»!

Και πρόσθεσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει»!

Δείτε το απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα με εντυπωσιακή συνοδό!

The 2Night Show: Μακαλιάς και Καλφαγιάννης οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved