Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας»
Media

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 08:50, στο MEGA, για να μας δείξει πώς βελτιώνουμε ουσιαστικά το σώμα, την ψυχή και την καθημερινότητά μας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» απαντάει σε ένα ερώτημα που μας απασχολεί συχνά και μας προκαλεί δυσφορία, αν, δηλαδή, πρέπει ή όχι να μας ενδιαφέρει «Τι θα πει ο κόσμος». Στην πρεμιέρα της εκπομπής, οι ειδικοί εξηγούν ποιες απόψεις των άλλων μας ενοχλούν περισσότερο, την κριτική ποιων ανθρώπων πρέπει να υπολογίζουμε, αλλά και πώς θα καταφέρουμε να κλείσουμε τα αφτιά στα τοξικά σχόλια.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, η οποία εξηγεί γιατί αδιαφορεί για τη γνώμη των πολλών και υπολογίζει μόνο τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων, ποια γεγονότα την έκαναν να μην δίνει σημασία στο «τι θα πει ο κόσμος» αλλά και όλα όσα έχει κερδίσει από αυτή τη στάση ζωής.

Παράλληλα, στην εκπομπή μαθαίνουμε γιατί η τριχόπτωση που παρατηρείται τους φθινοπωρινούς μήνες είναι φυσιολογική και συζητάμε για μία νέα τάση στη διατροφή, το acai bowl και πώς μπορούμε να το προσαρμόσουμε στην ελληνική κουζίνα.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο την αξία του καλού ύπνου, και ειδικά του βραδινού, με τους επιστήμονες να εστιάζουν στους τρόπους και τις τεχνικές που θα μας κάνουν να κοιμόμαστε καλύτερα.

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού μιλάει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το δικό της πρόγραμμα ύπνου αλλά και πώς αντιδρά το σώμα της όταν δεν κοιμάται καλά.

Ακόμα, στην εκπομπή αναλύονται τα προβλήματα προσαρμογής του παιδιού στο σχολείο, μια κατάσταση που σύμφωνα με τους ειδικούς αφορά 8 στα 10 παιδιά, και μαθαίνουμε πότε το περπάτημα έχει οφέλη στη σωματική αλλά και την ψυχική μας υγεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved