Ο Κώστας Βουτσάς μέσα από τις αφηγήσεις της οικογένειας και των συνεργατών του
Media

Ο Κώστας Βουτσάς μέσα από τις αφηγήσεις της οικογένειας και των συνεργατών του

Οικογένεια και φίλοι του Κώστα Βουτσά αναπόλησαν ιστορίες και στιγμές με τον ηθοποιό και τις εξιστόρησαν στο «Πάμε Δανάη!».

Η Σάντρα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού αλλά και η Ελένη Φιλίνη μίλησαν για τις όμορφες αναμνήσεις τους με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, του «αιώνιου εφήβου» όπως τον χαρακτήριζαν όσοι τον γνώριζαν.

Η κόρη του ηθοποιού θυμάται τον πατέρα της να βγαίνει με τους φίλους του, να τρώει, να κολυμπάει. «Του άρεσε η ζωή πάρα πολύ» λέει η ίδια χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως όταν είχε δικό του θίασο, πληρωνόντουσαν όλοι και εκείνος κράταγε ό,τι έμενε.

«Ήμασταν σε ένα νυχτερινό κέντρο, ο πατέρας μου ήταν γύρω στα 70, είχε έρθει μια παρέα με 20χρονες και μόλις τον είδαν τρελάθηκαν» περιγράφει στη συνέχεια, ενώ θυμάται τη μέρα που της είχε «κλέψει» το μηχανάκι γιατί την είχε δει να κάνει «τρέλες».

«Πιστεύω ότι ο πατέρας μου έζησε τη ζωή του και πέρασε πραγματικά πολύ καλά» δηλώνει.

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού θυμάται χαρακτηριστικά πως ο ηθοποιός αγαπούσε να πηγαίνει στο θέατρο «αλλά ζήλευε επειδή προτιμούσε να είναι πάνω στη σκηνή».

«Έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή στη θάλασσα τέλη Οκτώβρη. Είχε καταναλώσει αλκοόλ για να ζεσταθεί και κάποια στιγμή ζαλίστηκε» αναφέρει σχετικά με ένα περιστατικό του ηθοποιού.

Παράλληλα, θυμάται τη σκηνή που μία γυναίκα σκόνταψε στο δρόμο όταν αντιλήφθηκε πως μέσα στο αμάξι ήταν ο Κώστας Βουτσάς.

«Θα ήθελα ο Φοίβος να πάρει η τσαχπινιά και το δυνατό μυαλό του» δηλώνει για τον γιό τους.

«Ο Κώστας χαιρόταν όταν γελούσαν και οι συνάδερφοί του, όχι μόνο ο κόσμος» δηλώνει η φίλη και συνεργάτης του ηθοποιού, Ελένη Φιλίνη και θυμάται το Πάσχα που είχε περάσει μαζί του και την οικογένειά του.

«Αισθάνεσαι ότι είναι πάντα εδώ. Ήταν τόσο πληθωρικός και σπουδαίος άνθρωπος» λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved