Άγρια γη: Η Ελπίδα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο ότι έχουν οριστικά τελειώσει - Αποκλειστικό απόσπασμα
Media

Άγρια γη: Η Ελπίδα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο ότι έχουν οριστικά τελειώσει - Αποκλειστικό απόσπασμα

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (6/10), ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) δεν καταφέρνει να βρει κάτι σχετικά με την αναζήτησή του για τον αδερφό του Άρη (Σ. Μιχαήλ).

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) βοηθάει τον αναστατωμένο Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) να ξεφορτωθεί το πτώμα του πελάτη του, αλλά κρυφά κρατάει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο.
Ο Άρης βλέπει ότι εγκαθιστούν κάμερες έξω από το γραφείο της Όλγας (Ζ. Δούκα) και προβληματίζεται για το πώς θα μπει μέσα. Ζητάει κρυφά τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του Μιχάλη.


Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο, αλλά εκείνος με προτροπή του Στέφανου της λέει να το ξανασκεφτεί, θυμώνοντάς την.
Ο Μιχάλης "φυτεύει" έναν σουγιά στον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) για να τον στείλει στην απομόνωση και εκείνος να υποψιαστεί την Όλγα. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) ζητάει από την Ελπίδα να μην χωρίσει με τον Στέφανο και θυμώνει όταν αυτή του λέει πως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Ο Άρης έχει φορέσει το φούτερ του Βαγγέλη (Α. Δαβιλάς) που δουλεύει στο κτήμα γιατί ξέρει ότι θα έχει άλλοθι για εκείνη την ώρα και μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Όλγας. Κλέβει χρήματα και τότε χτυπάει συναγερμός ενώ οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα…

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved