Άπιστος: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν – Η Ασιγιά κάνει νέα αρχή στη ζωή της
Media

Άπιστος: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν – Η Ασιγιά κάνει νέα αρχή στη ζωή της

Άπιστος: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων της σειράς. Συγκεκριμένα, η ΝτερΊν ετοιμάζεται να μαχαιρώσει την Ασιγιά αλλά μπαίνει στη μέση ο Βολκάν. Αργότερα, η Γκιονούλ καταγγέλλει τον άντρα στην Αστυνομία για κάποιες απάτες του ενώ η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Μία υπόθεση στο νοσοκομείο θυμίζει στην Ασιγιά την προσωπική της ιστορία απιστίας με τον Βολκάν, την ίδια ώρα που εκείνος εξακολουθεί να παίζει θέατρο για να κρατήσει στη ζωή του την Ασιγιά και την Ντερίν. Στο μεταξύ, το μίσος της τελευταίας την οδηγεί σε διαδοχικά λάθη και δημόσιες απειλές εναντίον της Ασιγιά. Ύστερα, η τελευταία καταφέρνει να χειραγωγήσει τον Βολκάν, στρέφοντας τα πράγματα προς το μέρος της.

Μάλιστα, το σχέδιο της Ασιγιά φτάνει στο τέλος του, αλλά με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Τα σκληρά λόγια της προκαλούν την οργή της Ντερίν, η οποία είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Όμως, τη στιγμή που αρπάζει ένα μαχαίρι και ετοιμάζεται να της επιτεθεί, μπαίνει στη μέση ο Βολκάν και τον μαχαιρώνει. Η Ασιγιά και η Γκιονούλ παθαίνουν σοκ και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Έκτοτε ο άντρας δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή. Αργότερα, όταν ο Βολκάν συνέρχεται, καλείται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, με την Γκιονούλ να προσπαθεί πάση θυσία να προστατεύσει την κόρη της και να γλιτώσει την οικογένειά της από μία επερχόμενη καταστροφή.

Η επιστροφή του Βολκάν στο σπίτι του, τού επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Η Γκιονούλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για να κρατήσει αυτόν τον άνθρωπο μακριά από την οικογένειά της, καταγγέλλοντάς τον στην Αστυνομία για διάφορες απάτες που έχει κάνει. Ο Βολκάν συλλαμβάνεται και, όπως είναι φυσικό, η παραπάνω πράξη τπς Γκιονούλ τη φέρνει σε σύγκρουση με την κόρη της, την Ντερίν, η οποία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της. Κάτι το οποίο μαθαίνει η Ασιγιά, η οποία σπεύδει στο σημείο να την εμποδίσει. Έπειτα, η Ντερίν κλείνεται για έναν μήνα σε ψυχιατρική κλινική. Ο χρόνος περνάει κι ο Βολκάν είναι πιο μόνος από ποτέ σε όλο αυτό.

Η Ντερίν δείχνει να βρίσκει ξανά δειλά-δειλά τα πατήματά της και η Γκιονούλ ανακτά την πολυπόθητη οικογενειακή τους ηρεμία. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ, οι οποίοι μετά τα όσα πέρασαν φιλοδοξούν να ζήσουν μία ευτυχισμένη στιγμή που θα τη θυμούνται για πάντα. Τελικά, η ζωή επιστρέφει στον καθένα αυτό που του αξίζει.

Όσα άσχημα ή όμορφα, δύσκολα ή εύκολα κι αν έχει βιώσει ποτέ κανείς, το ταξίδι προς την ευτυχία είναι μία βαθιά εσωτερική υπόθεση. Κι αυτό είναι κάτι που η Ασιγιά γνωρίζει εδώ και καιρό. Η Ντερίν, με τη σειρά της, το ανακαλύπτει στην πορεία και ακολουθεί τα δικά της βήματα προς το άνοιγμα μίας νέας σελίδας, ενώ ο Βολκάν, όντας ολομόναχος, πεθαίνει.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved