Ελένη Κρίτα: Το «Παρά 5», η εγγονή της και ο λογαριασμός στο instagram
Media

Ελένη Κρίτα: Το «Παρά 5», η εγγονή της και ο λογαριασμός στο instagram

Η Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον νεανικό της γάμο, τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Στο Παρά 5» και την εγγονή της, την οποία μεγαλώνει ως μητέρα.

«Το θέατρο το είχα σπρώξει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μπήκα πρώτα στο πανεπιστήμιο για να ευχαριστηθούν οι δικοί μου. Στην αρχή έκρυψα από την μητέρα μου πως είχα δώσει εξετάσεις σε δραματική σχολή», είπε για το θέατρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχασε τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν 10 ετών, κάτι που την έκανε πιο δυνατή.

«Στα 22 μου ήμουν παντρεμένη και είχα ένα παιδί, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να ακολουθήσω καριέρα ηθοποιού. Δεν ήμουν γυναίκα καριέρας, πάντα είχε προτεραιότητα η ζωή μου. Και οι δυο σύντροφοι μου είχαν σχέση με το θέατρο, εγώ όμως δεν ήθελα ο κόσμος να σκέφτεται πως χρησιμοποιώ τις σχέσεις μου για τη δουλειά», είπε.

Στη συνέχεια η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στην σειρά «Στο Παρά 5», τονίζοντας πως ήταν η αφορμή για να της ανοίξουν νέοι δρόμοι. «Έγινα πιο εξωστρεφής, είχα προτάσεις για πράγματα πιο εμπορικά», δήλωσε.

Η ηθοποιός μεγαλώνει την εγγονή της, Φλώρα, σαν να ήταν μητέρα της. Η αγωνία της είναι να δει την εγγονή της να μεγαλώσει ως ένας ισορροπημένος και χαρούμενος άνθρωπος.

«Τα κορίτσια μεγαλώνουν πιο γρήγορα, βλέπεις πως έχεις δίπλα σου έναν μεγάλο άνθρωπο. Η εγγονή μου μού άνοιξε Instagram! Tα πρώτα μου μαθήματα στο ίντερνετ τα πήρα από εκείνη».

Η Ελένη Κρίτα μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Η δική μας οικογένεια», στην οποία υποδύεται την οικονόμο του σπιτιού, που έχει μεγαλώσει τα 4 παιδιά και είναι πολύ δεμένη μαζί τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved