Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Ανδρέας εκλιπαρεί τη Μαρία να τον επισκεφτεί ξανά στη φυλακή
Media

Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Ανδρέας εκλιπαρεί τη Μαρία να τον επισκεφτεί ξανά στη φυλακή

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η επίσκεψη της Μαρίας στη φυλακή, η πρώτη που δέχεται ο Ανδρέας ύστερα από έξι χρόνια, του δημιουργεί συναισθήματα που δεν πίστευε ότι έχει.

Δείτε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που μεταδίδεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ώρα 22:00

Επεισόδιο 2ο: Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφτηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει. Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη, που μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή, κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, να πάρει μια απόφαση μήπως και τον σώσει.

Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Κυριακή, στις 22:00, και την ίδια ώρα στην ERT WORLD.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved