Κατερίνα Ζαρίφη: Είναι ερωτευμένη και το παραδέχεται on camera!
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: Είναι ερωτευμένη και το παραδέχεται on camera!

Η Κατερίνα Ζαρίφη «άνοιξε την καρδιά» της στον Άρη Καβατζίκη μιλώντας μεταξύ άλλων για την δύσκολη περίοδο του «Πρωινού Καφέ», το νέο της έρωτα και το όνειρο ενός παιδιού.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πρώτα απ’ όλα το μέταλ κορίτσι που έκανε την επανάστασή της στη Θήβα, όπως δηλώνει.

«Το ήξερα ότι δεν είμαι το κοριτσάκι – γατούλα και προσπαθούσα να το γυρίσω υπέρ μου, ώστε να γίνει αποδεκτό και από τους άλλους» λέει. Ο λόγος που έφυγε από τον τόπο της και κατέβηκε στην Αθήνα ήταν όπως αποκαλύπτει ένας έρωτας. «Είχα ένα αγόρι στην Αθήνα και γι’ αυτό ήθελα να φύγω από τη Θήβα και να σπουδάσω δημοσιογραφία».

Παραδέχεται πως ο «Πρωινός Καφές» που κλήθηκε να παρουσιάσει με τον Νίκο Μουτσινά ήταν αυτό που την ζόρισε περισσότερο συγκριτικά με όλα όσα έχει κάνει στην τηλεόραση.

«Στις εποχές των gossip εκπομπών έχω δει σχολιασμό 45 λεπτών με τη φωτογραφία μας…μας σχολίαζαν για το καλούπι μας» αναφέρει. Έχοντας πάρει την απαραίτητη απόσταση, εκτιμά σήμερα πως ίσως τότε θα έπρεπε να κινηθούν νομικά.

«Ήταν μεγάλο τραύμα και εγώ δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ανακούφιση από την ημέρα που είπαμε ότι σταματάμε τον «Πρωινό Καφέ» προσθέτει.

Συνεχίζει περιγράφοντας πως εκείνη την περίοδο «έπεσε» περισσότερο καθώς είχε μάθει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και όπως λέει ήταν ένα «χαϊδεμένο παιδί». «Όταν από χαϊδεμένο παιδί αρχίζουν και σε σφαλιαρίζουν από παντού παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ» συμπληρώνει.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά λέει πως «χαθήκανε». «Ήταν ένα πράγμα που θέλαμε να ξεχάσουμε. Μετά το συμβόλαιο μας με τον ΑΝΤ1 χάσαμε και οι δύο τους παππούδες μας» αποκαλύπτει.

Στην προσωπική της ζωή λέει πως βρίσκεται σε περίοδο «φωτοβολταϊκού». «Ένας σύντροφος είναι σαν το φωτοβολταϊκό, τη φωτίζει τη ζωή, είμαι λοιπόν σε περίοδο φωτοβολταϊκού» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού δηλώνει πως τώρα «έχει τα κουράγια». «Θα είχα τα κουράγια και τη δύναμη να το μεγαλώσω και μόνη, χωρίς σύντροφο» λέει και αποκαλύπτει πως θα ήθελε να υιοθετήσει επίσης.

Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που έχασε τον μπαμπά της. «Ο μπαμπάς μου “έφυγε” πριν από 8 χρόνια και πάντα μου έλεγε στο τηλέφωνο “άμα χρειαστείς κάτι εγώ εδώ είμαι” και ήξερα ότι είναι εκεί».

Η πολυτάλαντη Κατερίνα Ζαρίφη φέτος θα πρωταγωνιστεί στην νέα κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Χαρακτηρίζει τον ρόλο της «αγία νοικοκυρά», «από τις γυναίκες που είναι δίπλα μας κι θεωρείς δεδομένο ότι θα μας φροντίσουν» εξηγεί.

«Αυτές οι γυναίκες αγαπάνε τυφλά την οικογένειά τους, αλλά κάποια στιγμή σκέφτονται “για εμένα τι κάνω;”. Υπάρχουν στιγμές που θα σας συγκινήσει αυτή η Μαίρη» συμπληρώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved