Σύνθια Σάπικα: Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ έκοψε τα μαλλιά της on air σε ένδειξη συμπαράστασης
Media

Σύνθια Σάπικα: Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ έκοψε τα μαλλιά της on air σε ένδειξη συμπαράστασης

Πρωτοφανές και τόσο συγκινητικό! Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 Σύνθια Σάπικα, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση κατά την αποφώνηση του δελτίου.

Κρατώντας ένα ψαλίδι στα χέρια, έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά της προς ένδειξη συμπαράστασης προς όλες εκείνες τις γυναίκες που καταπιέζονται από το ιρανικό καθεστώς.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αφού αναφέρθηκε στη δολοφονία της νεαρής γυναίκας στο Ιράν, δήλωσε και τη δική της συμπαράσταση κάνοντας αυτή την κίνηση on air.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» είπε στην αποφώνησή της και με ένα ψαλίδι έκοψε τα μαλλιά της στον αέρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η δολοφονία της 22χρονης από τη Θρησκευτική Αστυνομία επειδή εξείχαν μερικές τούφες από τη μαντίλα της, συγκλονίζει όλο τον κόσμο. Πριν από μερικές ημέρες πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα στη μνήμη της Μαχσά Αμινί της οποίας ο θάνατος έχει προκαλέσει διεθνώς κύμα οργής.


Γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους ως ένδειξη συμπαράστασης διαμαρτυρόμενες για το ιρανικό καθεστώς. Πολλές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και όχι μόνο, θέλησαν να δείξουν την ευαισθητοποίησή τους πάνω στο θέμα, αλλά και την στήριξή τους στις γυναίκες του Ιράν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved