Μαίρη, Μαίρη,Μαίρη: Η πρεμιέρα και το νέο «είδωλο» Πετράνα που έφερε πανικό στο twitter
Media

Μαίρη, Μαίρη,Μαίρη: Η πρεμιέρα και το νέο «είδωλο» Πετράνα που έφερε πανικό στο twitter

Μαίρη, Μαίρη,Μαίρη: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (7-10) η νέα σειρά του Mega και το twitter ήδη διάλεξε την ηρωίδα που φαίνεται πως θα αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο.

Ο λόγος για την οικιακή βοηθό της Μαίρης και του Γιώργου, η Πετράνα!

Ο ρόλος στη σειρά

Πετράνα (Γιάννα Ζιάννη)
Η οικιακή βοηθός της Μαίρης, με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Δεν περιορίζεται στις δουλειές του σπιτιού, αλλά εκφράζει άποψη για τα πάντα με σθένος και παρρησία. Έχει χαρακτηριστική προφορά και καλή καρδιά.

Δες τα αποθεωτικά tweets στη gallery

Η υπόθεση...

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία, η οποία περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών που έχουν το ίδιο όνομα: Μαίρη. Κατά τη διάρκεια της σειράς δεν θα δούμε αυτές τις τρεις ηρωίδες μαζί, αλλά θα παρακολουθούμε τη ζωή τους. Καθεμία, λοιπόν, έχει τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) είναι καλή σύζυγος, μητέρα και... ερωμένη. Είναι λίγο πριν από την ηλικία των 40 ετών. Εδώ και επτά χρόνια, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι 5 ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Η άλλη... Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά... μάλαμα. Η ηλικία της είναι 40 και βάλε και ζει με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Νοικοκυρά που «τρώγεται» συνεχώς με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, τη Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Η τρίτη Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι ωραία και το παίζει μοιραία. Είναι περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο, αλλά δεν βρίσκει. Τελικά θα βρει δύο -έναν από αυτούς θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης- και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved