Τα Νούμερα: «Σπάνε τη μπάνκα» για μια ακόμη φορά! Τρεντάρει στο twitter και τα σχόλια είναι επικά
Media

Τα Νούμερα: «Σπάνε τη μπάνκα» για μια ακόμη φορά! Τρεντάρει στο twitter και τα σχόλια είναι επικά

Τα Νούμερα: Για μια ακόμη φορά η σειρά με leader τον Φοίβο Δεληβοριά, «σπάει» τη μπάνκα, τρεντάρει από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο twitter και κάπως έτσι Τα Νούμερα είναι η συνήθεια που γίνεται λατρεία.

Πριν καλά καλά αρχίζει το νέο επεισόδιο οι φαν περιμένουν με λαχτάρα να δουν την παρέα που τους φτιάχνει τη διάθεση, να ζήσουν μαζί τους τις δικές τους περιπέτειες και φυσικά να τραγουδήσουν δυνατά ξανά και ξανά όλους εκείνους τους στίχους που φωνάζουν "αλήθειες"!

«Τα Νούμερα» δεν είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό και εμείς λέμε «ναι» σε ένα τηλεοπτικό «πείραμα» που κάθε εβδομάδα κερδίζει έδαφος!

Δες τα σχόλια στη gallery

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) κατηγορεί το Φοίβο (Φοίβο Δεληβοριά) ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίαιτα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό όμως που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό...

Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ (Σπύρος Γραμμένος & Ζερόμ Καλούτα) φτάνει τον συνομωσιολόγο Θανάση (Θανάση Αλευρά) στα πρόθυρα της τρέλας. Το λάιβ απειλείται γι’ ακόμα μια φορά. Θα σωθεί άραγε ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόι και η μικρή Χλόη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved