Η Αυλή των Χρωμάτων με τους Χρήστο Νικολόπουλο και Αθηνά Καμπάκογλου κάνει πρεμιέρα
Media

Η Αυλή των Χρωμάτων με τους Χρήστο Νικολόπουλο και Αθηνά Καμπάκογλου κάνει πρεμιέρα

«Η αυλή των χρωμάτων», η επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ2 που αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές, συνεχίζει και φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το μουσικό της «ταξίδι» στον χρόνο.

Ένα ταξίδι που και φέτος θα κάνουν παρέα η εξαιρετική, φιλόξενη οικοδέσποινα, Αθηνά Καμπάκογλου και ο κορυφαίος του πενταγράμμου, σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Χρήστος Νικολόπουλος.

Κάθε Σάββατο, από τις 22:00 έως τις 24:00, η εκπομπή του ποιοτικού, γνήσιου λαϊκού τραγουδιού της ΕΡΤ, ανανεωμένη, θα υποδέχεται παλιούς και νέους δημοφιλείς ερμηνευτές και πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι με μοναδικά αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς και θεματικές βραδιές.

Όλοι μια παρέα, θα ξεδιπλώσουμε παλιές εποχές με αθάνατα, εμβληματικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία και όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε προσωπικές μας, γλυκές ή πικρές, στιγμές.

Η Αθηνά Καμπάκογλου με τη γνώση, την εμπειρία της και ο Χρήστος Νικολόπουλος με το ανεξάντλητο μουσικό ρεπερτόριό του, συνοδεία της δεκαμελούς εξαίρετης ορχήστρας, θα αγγίξουν τις καρδιές μας και θα δώσουν ανθρωπιά, ζεστασιά και νόημα στα σαββατιάτικα βράδια στο σπίτι.

Πολύτιμος πάντα για την εκπομπή, ο συγγραφέας, στιχουργός και καλλιτεχνικός επιμελητής της εκπομπής, Κώστας Μπαλαχούτης, με τη βαθιά μουσική του γνώση.

Και φέτος, στις ενορχηστρώσεις και στη διεύθυνση της ορχήστρας, ο εξαιρετικός συνθέτης, πιανίστας και μαέστρος, Νίκος Στρατηγός.

Μείνετε πιστοί στο ραντεβού μας, κάθε Σάββατο, από τις 22:00 έως τις 24:00, στην ΕΡΤ2, για να απολαύσουμε σπουδαίες, αυθεντικές λαϊκές βραδιές!

Πρεμιέρα Νέου Κύκλου: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη»

Με ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη κάνει πρεμιέρα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00, ο νέος κύκλος της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων», η επιτυχημένη μουσική παραγωγή της ΕΡΤ2 που με τη δύναμη του γνήσιου, καλού λαϊκού τραγουδιού, καθιερώθηκε και αγαπήθηκε.

Οι οικοδεσπότες, η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο σπουδαίος λαϊκός μας συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ανοίγουν τη φετινή σεζόν με ένα αφιέρωμα σ’ έναν μεγάλο λαϊκό, από τους τελευταίους αυθεντικούς ερμηνευτές που έχουν μείνει και κρατά ψηλά το τραγούδι: τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Έναν τραγουδιστή με «άσβεστο» πάθος που τραγουδά με «ψυχή», φλόγα και νταλκά, άρρηκτα συνδεδεμένα με το αυθεντικό του συναίσθημα. Τα κομμάτια του αποδίδει ο ίδιος ο Γιώργος Μαργαρίτης που κάνει για φέτος ποδαρικό στην «Αυλή» μας, ο ταλαντούχος, αξιοπρόσεκτος σε φωνή και παρουσία, Λούκας Γιώρκας, καθώς και οι εξαιρετικές ανερχόμενες με τις εκφραστικές φωνές τους, Δήμητρα Μπουλούζου και Στεφανία Γατσάκου.

Στο αφιέρωμα, ο κορυφαίος ερμηνευτής μιλώντας για τα τραγούδια του, μας μεταφέρει με τον δικό του ειλικρινή τρόπο, μνήμες από τη ζωή και την πορεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved