Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα της λόγια μετά τη δικαστική αντιπαράθεση με τον Μαραντίνη!
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα της λόγια μετά τη δικαστική αντιπαράθεση με τον Μαραντίνη!

Στο πλατό της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί, μόλις λίγες μέρες μετά τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των παιδιών τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της απαστράπτουσα και χαμογελαστή και αφού χαμογέλασε το τηλεοπτικό κοινό, όπως κάθε Σαββατοκύριακο είπε με βλέμμα όλο νόημα:

«Τι να σας πω και εγώ τώρα που λέει και η Φαίη... Ωραία ατάκα αυτή... Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας»...

Η αμηχανία της ήταν έκδηλη μέχρι που πήγε στο αστυνομικό δελτίο της εκπομπής, αφήνοντας όλη αυτή την εισαγωγή πίσω της για να προχωρήσει.

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών του.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας ήταν οι κουμπάροι και καλοί φίλοι της, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Ο τραγουδιστής φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή.

Ένοχος κρίθηκε ο τραγουδιστής από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, γιατί δεν πλήρωνε διατροφή στην πρώην γυναίκα του για τα παιδιά τους.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή είπε στο Πρωινό λίγο μετά το δικαστήριο: «Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε»!

Και συνέχισε λέγοντας ο κ. Δουλιώτης: «Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη».

Και υπογράμμισε ότι ο Θοδωρής μένει τρεις φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του: «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συν επιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου - Μαραντίνης: «Ο τραγουδιστής έχει καταβάλλει διατροφή άνω των 110.000 ευρώ»

Μαραντίνης: Θα δώσω τα χρήματα στην κυρία Χρηστίδου, πληρώνω ενοίκιο και τζιπ - Οι διάλογοι στη δίκη

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved