Ρίζες: Ο Ευθυμιάδης έκανε πρεμιέρα και αποκάλυψε γιατί άλλαξε τον τρόπο ζωής του
Media

Ρίζες: Ο Ευθυμιάδης έκανε πρεμιέρα και αποκάλυψε γιατί άλλαξε τον τρόπο ζωής του

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τον Θανάση Ευθυμιάδη έκανε πρεμιέρα σήμερα,8 Οκτωβρίου στο MEGA.

Ο ηθοποιός αρχικά βρέθηκε στην εξοχή μιλώντας για την απόφασή του να αλλάξει τα τον τρόπο ζωής του και στη συνέχεια επισκέφτηκε την Παυλίνα Βουλγαράκη στο νέο της σπίτι της για να μιλήσουν για την αναπνοή και γενικά για τη ζωή της!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής; Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved