J2US: Το... τρολάρισμα στους Μαυρικίου-Ιλάειρα, η συμβουλή και το μεγαλύτερης διάρκειας φιλί τους!
Media

J2US: Το... τρολάρισμα στους Μαυρικίου-Ιλάειρα, η συμβουλή και το μεγαλύτερης διάρκειας φιλί τους!

J2US: Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του λαμπερού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ήταν η συμμετοχή των φρεσκοπαντρεμένων Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας το «Μ’ αγαπάς πιο δυνατά» του Αντύπα που φάνηκε να αρέσει πολύ στην κριτική επιτροπή.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά το παραπάνω τραγούδι ερμήνευσε και το τραγούδι που είχε γράψει για τη γυναίκα της ζωής του με αφορμή τον γάμο τους και την αγάπη τους. Δείτε τους παρακάτω:

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν παρέλειψε να τους... τρολάρει επειδή κάνουν συχνές εμφανίσεις στη δημοσιότητα. «Είναι όλη μέρα στα κανάλια και δεν προλαβαίνουν» σχολίασε ο παρουσιαστής με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να του απαντά: «Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση». Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πάντως ο Σταμάτης Φασουλής είπε να τους δώσει μία συμβουλή που το ερωτευμένο ζευγάρι άκουσε με μεγάλη χαρά και σεβασμό. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τους πρότεινε να μην βγαίνουν και να απαντούν σε όλα όσα λέγονται για εκείνους για να μην κάνουν τόσο ντόρο και να αναλώνονται. Δείτε τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής:

Πάντως, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα στα backstage δεν παρέλειψαν να αποδείξουν για ακόμα μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι, δίνοντας ο ένας στον άλλον το μεγαλύτερης διάρκειας φιλί στην ελληνική τηλεόραση. Δείτε τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved