Love Island: Αχώριστοι Ιωάννα- Κόρκας- Τα κλάματα και το παιχνίδι που ανέδειξε τον «Mister Body»!
Media

Love Island: Αχώριστοι Ιωάννα- Κόρκας- Τα κλάματα και το παιχνίδι που ανέδειξε τον «Mister Body»!

Love Island: Στο σημερινό επεισόδιο (8-10) παρακολουθήσαμε τα πάντα στη βίλα του ριάλιτι, με τους παίκτες να δείχνουν, για ακόμα μια φορά τα συναισθήματά τους. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό έχει κολλήσει με το ριάλιτι και δεν χάνει επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στην Τενερίφη τρέχουν πολύ γρήγορα και οι ισορροπίες αλλάζουν διαρκώς.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου του Love Island, μετά το γεγονός ότι η Κλαούντια επέλεξε στον Κόρκα για να γίνουν ζευγάρι, η Ιωάννα έδειξε να μην το δέχεται και μάλιστα της έκανε και επίθεση, μιας και είχε ξεκινήσει ήδη μια σχέση μεταξύ τους. Ο Κόρκας μάλιστα το ίδιος βράδυ δεν άντεξε και είπε πώς αφού έχει ξεκινήσει κάτι με την Ιωάννα, δεν μπορεί να κοιμηθεί με κάποια άλλη και έτσι κοιμήθηκε μαζί της.

Η Ιωάννα με τη σειρά της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τόσο τον θυμό της, όσο και την στενοχώρια της για όλο αυτό που έγινε με την Κλαούντια και... βρήκε παρηγοριά στον Γιώργο Γεωργίου, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί μακριά από τον Κόρκα και ότι νιώθει πράγματα για εκείνον.

Η Αναστασία για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς θέλει να είναι ο άντρας των ονείρων της...

Η Ιωάννα κατάλαβε ότι παραφέρθηκε και ζήτησε συγγνώμη από την Κλαούντια για την άσχημη συμπεριφορά της, μιας και της "έκλεψε" τον Κόρκα, ενώ ήξερε ότι κάτι είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Η Κλαούντια μάλιστα τόνισε ότι το ίδιο της είχε κάνει και η Ιωάννα πριν από μερικές μέρες.

Η Νίκη και ο Αλέξανδρος είδαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, με τη Νίκη να του τονίζει πώς άμα ενδιαφέρεται για κάποια άλλη, είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Στο παιχνίδι για την ανάδειξη του Mister Body, κέρδισαν ο Κόρκας και ο Αλέξανδρος. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι το απόλαυσαν περισσότερο τα κορίτσια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved