Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Στάνκογλου, το τσιφτετέλι της Καρρά και το σπάσιμο πιάτων
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Στάνκογλου, το τσιφτετέλι της Καρρά και το σπάσιμο πιάτων

Αυτή η νύχτα μένει: Το κάλεσμα των συντελεστών της σειράς στο «Όνειρο», ένα δήθεν μπουζουξίδικο στο Αγρίνιο όπου γίνονται τα γυρίσματα και το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής, τα είχε όλα. Κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά πολύ παρεΐστικο κλίμα μεταξύ των πρωταγωνιστών. 

Από νωρίς όλοι ήταν έτοιμοι για να ζήσουν ένα καθαρόαιμο ελληνικό γλέντι με την ψησταριά να ψήνει εκλεκτά κρέατα, την κάβα να έχει γεμίσει με παγωμένες μπύρες και τα τραπέζια να έχουν στηθεί για να υποδεχτούν τους καλεσμένους οι οποίοι σίγουρα δεν μπορούσαν να έχουν προετοιμαστεί για το γλέντι που ακολούθησε και ξύπνησε σε όλους μνήμες από τις παλιές καλές εποχές των μπουζουκιών.

Όσο περνούσε η ώρα και ακούγονταν παλιές μεγάλες επιτυχίες των 80s και των 90s από το λαϊκό ρεπερτόριο από την ορχήστρα που έπαιζε ζωντανά, τόσο το κέφι έπαιρνε φωτιά μέχρι που άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα πιάτα για... σπάσιμο. Στο μικρόφωνο ο αγαπημένος παλιός λαϊκός τραγουδιστής Θανάσης Κομνηνός ο οποίος τραγουδούσε τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Όταν η Άννα Μάσχα, η ηθοποιός που υποδύεται το «αηδόνι» του μπουζουξίδικου «Όνειρο» που ανήκει στον Στρατή, ρόλο που κρατά ο Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά, το κέφι πήρε φωτιά με τον ηθοποιό να σπάει στα πόδια της πιάτα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Σειρά είχε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, συμβάλλοντας και εκείνος στο να πάρει φωτιά το κέφι στη βραδιά. Δείτε τον παρακάτω:

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έμεινε εκεί αλλά όταν το κέφι πήρε φωτιά, άρπαξε και το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει βαριά λαϊκά που προφανώς του αρέσουν πολύ. Δείτε τον παρακάτω.

Καθόλου αμέτοχος δεν έμεινε στο όλο γλέντι ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον Γιώργη, αδελφό του Δημάρχου, δηλαδή του Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Σημαντική η... συμβολή και της Νικολέττας Καρρά η οποία κάποια στιγμή ανέβηκε πάνω σε ένα τραπέζι και άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι, με τον Γιάννη Τσορτέκη να τη συνοδεύει με πολλή χαρά. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved