Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Ντρέπομαι που προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στην εκπομπή μου»
Media

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Ντρέπομαι που προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στην εκπομπή μου»

Πρωινό μας: Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σήμερα (10/10) μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ με αφορμή τον βιασμό ενός κοριτσιού από έναν 53χρονο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φωτογραφία του 53χρονου, στην οποία είχαν καλυμμένο το πρόσωπό του: «Εγώ ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να κάνω μια αλλαγή, έχουμε πάρα πολλά να δούμε. Δώστε μου λίγο χρόνο. Θέλω να πω κάτι πολύ σοβαρό. Πραγματικά από το Σάββατο, όταν διάβασα, όταν όλοι μας διαβάσαμε το συγκεκριμένο θέμα… Θα πεις, κάθε μέρα δεν γίνονται; Κάθε μέρα γίνονται, αλλά έρχεται ένα σημείο που πραγματικά δεν ξέρεις πού ζεις, σε ξεπερνάει, δεν ξέρουμε πια πού ζούμε, ποιοι είναι οι άνθρωποι που συναντάμε στο δρόμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Αναφέρομαι στο θέμα που σαφώς έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή... Εγώ ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή. Είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει. Είναι δυνατόν να λέει αυτός ο άνθρωπος ότι το κοριτσάκι του έστελνε φωτογραφίες; Πόσοι είναι στη χώρα μας που έχουν αυτό το αρρωστημένο μυαλό;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved