Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα καρφιά στη Μενεγάκη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της!
Media

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα καρφιά στη Μενεγάκη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της!

Ελένη: Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παρουσίασε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί» ενώ μίλησε και για τα χρόνια της τηλεόρασης, την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων.

Η αγαπημένη Ελληνίδα μαγείρισσα που «άνοιξε» το δρόμο για την τηλεοπτική μαγειρική και έκανε όλες τις Ελληνίδες νοικοκυρές να γράφουν λέξη λέξη τις οδηγίες της για τις συνταγές της, μιλά ύστερα από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μάλιστα μετά από αρκετές φορές που έχει εκφράσει δημόσια τα παράπονά της για την παρουσιάστρια.

Η Βέφα Αλεξιάδου δήλωσε πως τα χρόνια της τηλεόρασης ήταν «ονειρικά» και νιώθει «πολύ χαρά που άνοιξε το δρόμο για την τηλεοπτική μαγειρική».

«Μόλις άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια, χτύπησα την πόρτα του ΑΝΤ1 και άνοιξε», λέει και συνεχίζει αναφέροντας πως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη της στάθηκαν και τη βοήθησαν. «Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που ήταν παρουσιάστριές μου», συμπληρώνει.

Σχετικά με την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων, μιλά για τον σύζυγό της, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

«Ο Κώστας με κέρδισε και ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήταν η σκιά μου. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου μέχρι την ώρα που έκλεισε τα μάτια του», προσθέτει.

Δείτε τι άλλο είπε η Βέφα Αλεξιάδου στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved